Life

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Αυτά είναι τα νέα σόου τους για το Netflix

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Αυτά είναι τα νέα σόου τους για το Netflix Φωτογραφία: EPA
Στα σκαριά είναι τα νέα πρότζεκτ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για το Netflix, κάτι που το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα.

Η Archewell Productions, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, ανακοίνωσε ότι δύο νέα σόου είναι στα «αρχικά στάδια» παραγωγής για την πλατφόρμα.

Η μία εκπομπή, την οποία επιμελείται η Mέγκαν Μαρκλ, θα αφορά «τις απολαύσεις της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας». Σκηνοθέτης θα είναι ο Μάικλ Στιντ, ο οποίος ήταν πίσω από το «Anthony Bourdain: Parts Unknown».

Στο παρελθόν η δούκισσα του Σάσεξ έχει δείξει την αγάπη της για τη μαγειρική, τόσο μέσα από τον παλιό λογαριασμό της στο Instagram, όσο και από τη συνεργασία της με οργάνωση γυναικών για βιβλίο συνταγών που εκδόθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εκείνο ήταν ένα από τα πρώτα πρότζεκτ που είχε αναλάβει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, σημειώνει το People. 

Η άλλη εκπομπή θα δίνει στους τηλεθεατές μία «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο με άλογα». Πρόκειται για άθλημα με το οποίο ασχολείται εδώ και δεκαετίες ο πρίγκιπας Χάρι, που συχνά παίζει σε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι τίτλοι των δύο σόου, ούτε η ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix.

Μετά το «διαζύγιό» τους με τη βασιλική οικογένεια και την εγκατάστασή τους στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με το Netflix. Αυτή, σύμφωνα με τους New York Times, αφορούσε την παραγωγή ντοκιμαντέρ, ταινιών, εκπομπών και παιδικών προγραμμάτων για την πλατφόρμα.

Μέχρι στιγμής τα πρότζεκτ του ζευγαριού που έχουν ανέβει στην πλατφόρμα ήταν το «Harry & Meghan»- το οποίο έγραψε ιστορία στο Netflix ως το ντοκιμαντέρ με το καλύτερο ντεμπούτο- το «Live to Lead» για μεγάλες προσωπικότητες και το «Heart of Invictus» με αθλητές που προετοιμάζονταν για τη διοργάνωση που εμπνεύστηκε ο δούκας του Σάσεξ.