Διεθνή

Ο εκνευρισμός της Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη

Ο εκνευρισμός της Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη
Τα πάνω κάτω έφερε το βιβλίο «The House of Beckham: Money, Sex and Power» του Τομ Μπάουερ που αναφέρει την σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και της Βικτώριας Μπέκαμ.

«Στον κόσμο των διασημοτήτων της Μέγκαν, η κατάταξη εξαρτιόταν από τον πλούτο και τη φήμη. Η Μέγκαν είχε την αυταπάτη ότι η θέση της στη βασιλική οικογένεια την τοποθετούσε πάνω από τη Βικτόρια στην κοινωνική ιεραρχία. Εκνευρίστηκε, ωστόσο, όταν ανακάλυψε ότι οι Μπέκαμ είχαν σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο από την ίδια. Είχαν στην κατοχή τους πέντε σπίτια, είχαν συνεχή πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ, προσκλήσεις για ιστιοπλοΐα σε γιοτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Και σύντομα θα γινόταν δούκισσα», αναφέρει ο συγγραφέας για τα δύο ζευγάρια.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπάουερ, η σχέση μεταξύ των δύο διάσημων οικογενειών, ξεκίνησε να παγώνει το 2018, όταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ προσκλήθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αλλά δεν έλαβαν πρόσκληση για το γαμήλιο δείπνο.

Στη βιογραφία, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα, ο Τομ Μπάουερ αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατατάξει τον εαυτό της πάνω από τους Μπέκαμ στην κοινωνική ιεραρχία και θύμωσε όταν ανακάλυψε ότι η Βικτόρια είχε υψηλότερο κοινωνικό εκτόπισμα και ήταν πιο πλούσια και πιο δημοφιλής παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Βικτόρια Μπέκαμ προσέφερε ευγενικά στη Μέγκαν Μαρκλ συμβουλές για το πού να βρει τα καλύτερα σημεία ομορφιάς στο Λονδίνο. Ωστόσο η σχέση τους χάλασε όταν η εφημερίδα «Sun» έγραψε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε δώσει συμβουλές μακιγιάζ στην δούκισσα του Σάσσεξ. Τότε η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατηγορήσει την σύζυγό του Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι ήταν εκείνη που είχε «διαρρεύσει» την συγκεκριμένη ιστορία στην εφημερίδα για να ωφελήσει την δημόσια εικόνα της.