Life

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Mega

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Mega
Εκτός Μega μετά από τρία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη.

Αποχωρεί οριστικά από το Mega η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από 3 χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι, έλαβε την απόφαση να μείνει εκτός.

Φήμες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με το κανάλι, κάτι που οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, αποχωρώντας από το στούντιο, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη για μια δήλωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η ίδια βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους αντιδρώντας: «Λοιπόν, μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε», είπε στους δημοσιογράφους η παρουσιάστρια.

Ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω το εξής: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ, όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να επιθυμεί να περάσει σε λεπτομέρειες της απόφασής της να μείνει εκτός Mega.

Ο λόγος της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Σύμφωνα με τους Χάρη Λεμπιδάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου το παρασκήνιο πίσω από το φινάλε είναι πως δεν συμφώνησαν στο οικονομικό σκέλος.

Πιο αναλυτικά, προτάθηκε από το Mega στην Ελένη Μενεγάκη να συνεχίσει μεν... αλλά με μειωμένες αποδοχές κατά 40% αλλά και μειωμένο budget στην εκπομπή της.

Ακούγοντας το ρεπορτάζ η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα.

Έχει την πολυτέλεια - ενώ έχει μια πρόταση στα χέρια της - και είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης.

Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», σημείωσε χαρακτηριστικά για την Ελένη Μενεγάκη.