Life

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Ελένη σού χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Ελένη σού χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Συγκινημένη η Νάνσυ Νικολαίδου ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους συνεργάτες της πώς νιώθουν τη σημερινή ιδιαίτερη μέρα του φινάλε, με την Νάνσυ Νικολαΐδου να εκφράζει, φανερά συγκινημένη, την ευγνωμοσύνη της στην παρουσιάστρια.

«Το νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα. Είχαμε μια πολύ όμορφη χρονιά, το νιώθω ότι είναι το φινάλε. Είναι άλλο το δέσιμό μου με εσένα. Σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Οφείλω να το πω, για να μην ακούγονται μόνο πράγματα που θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Μπορεί να είμαι γραφική αλλά οφείλω να το καταθέσω. Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα δυο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και την καρδιά σου Ελένη» είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου

«Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου, να σου λένε ευχαριστώ, να σε σέβονται, να σε εκτιμούν, να σε αγαπούν και να χαίρεσαι που σε είσαι σε αυτή τη δουλειά μαζί τους, δεν υπάρχουν πολλοί. Κι επειδή πια τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, έχω ανάγκη να το πω και να το φωνάξω. Ίσως γιατί είμαι ένας πιο συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να το πω και να το φωνάξω γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Δεν είναι μια απλή δουλειά. Δε συγκινούμαι γιατί τελειώνουμε την εκπομπή. Αυτό θέλω να πω, ήθελα να το εκφράσω… Σε αγάπησα πολύ κι ελπίζω να με αγάπησες λίγο» πρόσθεσε.