Life

Η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Σοφία Φιλιππίδου έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

Η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Σοφία Φιλιππίδου έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»
Απόψε και αύριο τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ACTION 24.

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 απόψε έως και την Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την Κατερίνα Λέχου η οποία μιλάει για την σχέση της με τον σύζυγο της αλλά και τον τρόπο που η ίδια πλέον προσεγγίζει την ζωή.

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Γιάννη Μπέζο που μιλάει για την καινούργια παράσταση που σκηνοθετεί, «Δον Κιχώτης», και το μυστικό συστατικό της επιτυχίας. Ακόμα, δεν διστάζει να τοποθετηθεί για την πολιτική θεωρώντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με την εικόνα που δείχνει αλλά και το παρελθόν του δεν «μοιάζει» να είναι αριστερός.

Την Πέμπτη, ο αγαπημένος Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει πως η εκπομπή που παρουσίασε φέτος με επιτυχία «Θα φας καλά» θα συνεχίσει και δεύτερο χρόνο στο ACTION 24. Ο ίδιος δηλώνει καλοφαγωμένος ενώ στο παρελθόν έχει δοκιμάσει και κροκόδειλο!

Τέλος, την Παρασκευή έρχεται η Σοφία Φιλιππίδου η οποία ζει 34 χρόνια με τον σύντροφο της και θεωρεί πως δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές. Την εβδομάδα κλείνει ο Δημήτρης Τσιόδρας που μιλάει για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!