Life

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ο Νικόλας Φαραντούρης, η Τραϊάνα Ανανία, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ο Νικόλας Φαραντούρης, η Τραϊάνα Ανανία, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»
Απόψε έως και Παρασκευή τα μεσάνυχτα, αποκλειστικά στο ACTION 24.

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 απόψε έως Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει τον ασυμβίβαστο Μιχάλη Κουϊνέλη, ο οποίος μιλάει για την σχέση του με την Ήβη Αδάμου αλλά και τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτούν. Ο ίδιος κάνει μια ανασκόπηση στην ζωή και την καριέρα του, ενώ υποστηρίζει πως δεν θα μπορούσε να αντέξει την καθημερινότητα της Αθήνας γιατί μεγάλωσε στην επαρχία. Δεν διστάζει να δηλώσει πως τον ενοχλεί το «δήθεν» της τηλεόρασης και πως ταλαιπωρήθηκε από αυτήν αν και φαινομενικά έδειχνε χαλαρός.

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νικόλα Φαραντούρη και εν συνεχεία την Τραϊάνα Ανανία. «Η ζωή μου είναι ένα δράμα όπως στις ταινίες» μας λέει η τελευταία, ενώ πήγε στο «Just the 2 of Us» γιατί ήθελε να μάθει ο κόσμος ότι η ίδια τραγουδάει. H Τραϊάνα μιλάει επίσης για πρώτη φορά αναφορικά με το περιστατικό υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και το έντονο άγχος που βίωνε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του σόου.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, η Ναταλία Τσαλίκη υποστηρίζει πως στην Ελλάδα θέλουμε να ζούμε στο παρελθόν γιατί δεν θέλουμε να κουνηθούμε από τη θέση μας, ενώ την Παρασκευή ο Μίλτος Πασχαλίδης δηλώνει πως πλέον είναι ερασιτέχνης τραγουδιστής και επαγγελματίας πατέρας. Τέλος, διαφωνεί με το ΚΚΕ που δεν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια ενώ θεωρεί τον Δημήτρη Κουτσούμπα πολύ γλυκό άνθρωπο.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!