Life

H Ναταλία Δραγούμη, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

H Ναταλία Δραγούμη, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»
Από Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ACTION 24.

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, εξαιρετικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την Ναταλία Δραγούμη που παραδέχεται ότι τής αρέσουν οι εξερευνήσεις σε στοιχειωμένα σπίτια ενώ στην συνέχεια, έρχονται στο στούντιο ο Ιάκωβος Μυλωνάς και η Κάτια Ταραμπάνκο και δεν… μασάνε τα λόγια τους. Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Σπύρο Μπιμπίλα που λέει πως θέλει να τσακωθεί με τον Μάκη Βορίδη επειδή τον εκνευρίζει... ενώ, το αυριανό επεισόδιο ολοκληρώνεται με τον ηθοποιό Τάσο Γιαννόπουλο.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης μιλάει για την οικογένεια του, την καριέρα του, την πολιτική και δηλώνει τον εκνευρισμό του καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχει κανονική αντιπολίτευση. Τέλος, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η Γιώτα Νέγκα σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα κάνει μια αναδρομή στην καριέρα της και θυμάται δύσκολες στιγμές ενώ αναφέρει πως για εκείνη το σημαντικότερο συναίσθημα είναι η συντροφικότητα.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!