Life

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας
Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να λάβει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως σήμερα το πρωί οι γιατροί θα κάνουν τις τελευταίες εξετάσεις στον Δημήτρη Σταρόβα και στη συνέχεια ο καλλιτέχνης θα επιστρέψει στο σπίτι του.

O Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο προ ημερών ενώ λίγα 24ωρα αργότερα είχε και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και εδώ και 15 ημέρες βρίσκεται στο Τζάνειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δε του άφησε κάποια βλάβη, ενώ η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν με φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σταρόβας περπατά κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο Δημήτρης Σταρόβας θα χρειαστεί να κάνει κάποιες λογοθεραπείες.

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα», ανέφερε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, πριν από λίγες ημέρες μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.