Life

Στούντιο 4: Η «Ζωή», Αιμιλία Κεφαλά, για το Maestro και την γνωριμία της με τον Παπακαλιάτη

Στούντιο 4: Η «Ζωή», Αιμιλία Κεφαλά, για το Maestro και την γνωριμία της με τον Παπακαλιάτη
Η Αιμιλία Κεφάλα μίλησε για το Maestro και πως... έφτασε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Αιμιλία Κεφαλά η Ζωή από το Maestro έκατσε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλη την εμπειρία της σειράς, την πρώτη επαφή με την τηλεόραση αλλά και την γνωριμία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όπως είπε, την πρότεινε η Κλ΄΄ελια Ανδριολάτου μιας και ήταν συμφοιτήτριες στην δραματική σχολή. «Όταν μάλιστα «έπιασε» το σενάριο στα χέρια της, η πρώτη που της ήρθε στο μυαλό για τον ρόλο της «Ζωής» ήμουν εγώ και έτσι με έφερε σε επαφή με τον Χριστόφορο. Τα πράγματα βέβαια δεν ήταν τόσο εύκολα αφού πέρασε από πολλά καστινγκ μέχρι να της δοθεί ο ρόλος».

Το Maestro ήταν η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση αφού μέχρι τώρα ασχολείται μόνο με το Θέατρο, όπως λέει ήταν τέλεια εμπειρία μιας και υπήρχε και η μεγάλη οικειότητα με την Κλέλια. Τα τηλέφωνα δεν έχουν χτυπήσει ακόμα για δουλειές αλλά την συγχαίρουν μέχρι και άτομα από την Ισπανία για τον ρόλο της και αυτό την κάνει αρκετά περήφανη.

Τέλος, αναφέρει πως γνώριζε ότι θα ήταν μόνο για ένα επεισόδιο αλλά όχι το πως θα τελείωνε ο ρόλος της, όταν είδε την σκηνή με το κηδειόχαρτο ένιωσε κάπως περίεργα.