Life

Μονομάχος: Παίκτης «σόκαρε» τον Φερεντίνο με την ιστορία του

Μονομάχος: Παίκτης «σόκαρε» τον Φερεντίνο με την ιστορία του
Αιφνιδίασε τον παρουσιαστή αλλά και τους τηλεθεατές ο παίκτης στον Μονομάχο που μίλησε για την γνωστή συμπλοκή των Σεπολιών στις 17 Νοέμβρη στην οποία βρισκόταν μπροστά.

«Στα Σεπόλια, στην οδό Αυλώνος, ήμουν με την μηχανή μου και έναν άλλον φίλο και πηγαίναμε στο Περιστέρι. Κάποια στιγμή υπήρξε μεγάλο μποτιλιάρισμα και σταματήσαμε πίσω από τα αυτοκίνητα, όταν ξαφνικά αρχίζουν οι πυροβολισμοί» είπε ο παίκτης στον Μονομάχο.

«Συνέβαινε δηλαδή 50 μέτρα μπροστά μας, εμείς ήμασταν ένα στενό πίσω και αυτό γινόταν στο επόμενο. Ακούμε πυροβολισμούς και με το που κατεβαίνω, πετάνε μια χειροβομβίδα. Και λέω «μπορεί να μου καταστρέψουν τη μηχανή, να την πάρω να φύγω». Δεν σκεφτόμουν δηλαδή εμένα αλλά την μηχανή μου. Μετά οι δράστες άρπαξαν ένα ταξί, τους ακολούθησαν περιπολικά και πέταξαν χειροβομβίδες στη Μιχαήλ Βόδα» πρόσθεσε ο Μονομάχος, με τον Χρήστο Φερεντίνο να λέει στο τέλος πως «τελικά ήταν η μεγάλη συμπλοκή των Σεπολίων από τη 17 Νοέμβρη τότε που παραλίγο να πιάσουν τέσσερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης».