Life

Φάρμα: Νέα αρχηγός και νέοι καβγάδες στο αγρόκτημα - Τι θα δούμε απόψε

Φάρμα: Νέα αρχηγός και νέοι καβγάδες στο αγρόκτημα - Τι θα δούμε απόψε
Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας» στις 21:00 στο STAR.

Στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας» (Κυριακή 29/9) ο Σάκης Κασουρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, καθώς ο Νίκος Κωβαίος κατάφερε να υπερισχύσει με 3-1 στη Μονομαχία του Αχυρώνα.

Απόψε, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, η εβδομάδα ξεκινάει με νέα αρχηγό για τη γαλάζια ομάδα, που δεν είναι άλλη από τη Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού). Οι συμπαίκτες της φάνηκαν να εκπλήσσονται με αυτή την εξέλιξη και κάποιοι αμφισβητούν την αρχηγία της από την πρώτη κιόλας μέρα. Οι αρμοδιότητες δεν είναι ξεκάθαρες, ενώ οι ήττες και η δυσκολία στη διαβίωση φαίνεται να έχουν επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. Παράλληλα, ο Νίκος Κωβαίος και η Σόνια Παπλεκάι έρχονται ξανά σε ρήξη.

Οι δύο ομάδες λαμβάνουν ένα γράμμα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το οποίο τους καλεί να επιλέξουν από ένα άτομο, που θα τους εκπροσωπήσει στη Δοκιμασία Προμηθειών. Οι δύο παίκτες που θα αγωνιστούν είναι η Μαρία Γιαννοπούλου από την πράσινη ομάδα και ο Νίκος Κωβαίος από τη γαλάζια. Η Μαρία και ο Νίκος καλούνται να υποδείξουν υπομονή, συγκέντρωση και λεπτό χειρισμό. Αυτός που θα καταφέρει να μην «σπάσει αβγά» θα επιστρέψει στην ομάδα του με τις διπλάσιες προμήθειες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Δύναμη, αντοχή, ισορροπία, στόχος και κυρίως καλός συντονισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δοκιμασία, που είναι ίσως η δυσκολότερη μέχρι σήμερα. Ποια ομάδα θα αποδείξει ότι τα διαθέτει όλα;

Την επόμενη ημέρα ο επιστάτης της Φάρμας, Αλέξανδρος Τζόρβας, στέλνει καινούργια φυτά στις δύο ομάδες, για να εμπλουτίσουν τα μποστάνια τους.

Το βράδυ ακολουθεί συμβούλιο για την ηττημένη ομάδα, στο οποίο ο/η αρχηγός της αναγκάζεται να υποδείξει τον/την 1ο/η Μονομάχο. Τι οδήγησε στην ήττα; Λάθος στρατηγική ή αδυναμία στη συνεργασία; Η επιλογή μονομάχου αποδεικνύεται, για ακόμα μία φορά, δύσκολη υπόθεση. Πολλές γνώμες ακούγονται, αλλά στο τέλος της ημέρας η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον/στην αρχηγό. Θα εκπλαγεί ο/η μονομάχος στο άκουσμα του ονόματος του/της;

Δείτε το trailer του 6ου επεισοδίου της Φάρμας:

{https://youtu.be/lUeY-fauBs8}