Life

Εντυπωσιακό video από το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο

Εντυπωσιακό video από το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο
Οι Coldplay έκαναν το videoclip για το νέο τους τραγούδι στο Ηρώδειο παρουσία θαυμαστών τους και τα όσα μοναδικά συνέβησαν εκεί καταγράφονται σε θεαματικά video.

Οι Coldplay ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας για συναυλία χαρίζοντας στο κοινό τους δυο απίθανες βραδιές στο ΟΑΚΑ και το ευχαριστώ στο ελληνικό κοινό ήταν το γύρισμα του video clip για το νέο τους τραγούδι “Feels Like I’m Falling In Love” να γίνει στο Ηρώδειο.

Η ανακοίνωση αυτή της έκπληξης από πλευράς του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος ενθουσίασε ακόμη περισσότερο τους φαν και το κάλεσμα στο κοινό να δώσει το παρών στο γύρισμα εξελίχθηκε σε λαοθάλασσα έξω από το Ηρώδειο. Οι 2000 τυχεροί που κατάφεραν και εξασφάλισαν τη συμμετοχή υτους στα γυρίσματα έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία. 

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δημοφιλές συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή τη «μαγική» ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Δείτε το βίντεο

https://www.tiktok.com/@coldplay/video/7379675673801100574?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7379898259882477088

Μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης ο Κρις Μάρτιν, φανερά χαρούμενος και συγκινημένος φιλά το πάτωμα του Ηρωδείου, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό του προς τον αρχαιολογικό χώρο.