Life

Ο Παράδεισος των Κυριών - Spoiler: Η Γεωργία είναι έγκυος

Ο Παράδεισος των Κυριών - Spoiler: Η Γεωργία είναι έγκυος
Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» με μια εγκυμοσύνη και πολλές αποκαλύψεις.

Λίγο πριν το τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» οι ανατροπές συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά και μια αποκάλυψη από την Αμαλία στην στην Πολυξένη ότι ο Σίμος κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του «Παραδείσου» και της ανακοινώνει την απόφασή της να φύγουν με τον Ντίνο. 

Όσα θα δούμε σήμερα αναλυτικά

Η Ματούλα και η Στέλλα, γράφουν ένα γράμμα, με σκοπό να προσπαθήσουν να το δώσουν στην Μιράντα, όταν τους επισκεφτεί. Φυσικά, όλα αυτά με μεγάλη προσοχή για να μην τις πάρει είδηση ο Χρήστος, ο οποίος τις απειλεί συνέχεια. Η Γεωργία, ανακοινώνει στην οικογένειά της πως είναι και πάλι έγκυος. Η Μιράντα, προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο πως πρέπει να αφήσει την Γεωργία και τον εγγονό του να ζήσουν με τον Πάρη.  Εκείνος, όμως, έχει αμφιβολίες… Η Αμαλία και ο Ντίνος, ετοιμάζονται να φύγουν για την Βαρκελώνη. Συγκινημένη, η Σύρμω, ακούει τα παιδιά της να της λένε πως θα χαρούν πολύ αν συνεχίσει την ζωή της, με τον Θωμά.  Η Ειρήνη, ανακοινώνει στον Ντίνο κάτι που θα τον εκπλήξει ευχάριστα. Ο Σίμος, είναι έτοιμος να καταρρεύσει όταν τον επισκέπτεται ο Λεβί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=MXEAdxdmksk}