Life

Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου γράφουν για τα κιλά μου, με λένε βύσμα και ότι η μαμά μου με έβαλε στην τηλεόραση»

Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου γράφουν για τα κιλά μου, με λένε βύσμα και ότι η μαμά μου με έβαλε στην τηλεόραση»
Η Εβελίνα Νικόλιζα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε για τα hate comments που δέχεται και την μητέρα της.

Στο «Πρωίαν σε είδον» μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα και αναφέρθηκε για όλα τα σχόλια που δέχεται στα Social Media αλλά και για την μητέρα της και πως αυτό την έχει επηρεάσει στην ζωή της. «Έχω πολλά hate comments, με παίρνει και με σηκώνει, δεν συμμαζεύονται. Μου λένε 'μας έπρηξες, αυτά δεν είναι για να τα μοιράζεσαι', ενώ και για τα κιλά μου μου γράφουν ότι έχω πάρα πολλά σχόλια. Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά και ότι είμαι βύσμα και με έχει βάλει στην τηλεόραση. Τα πάντα ακούω». 

«Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες άλλες δεν δίνω σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα γιατί σε πιάνει κι ένα 'γαμώτο'. Με τα κιλά, με πράγματα που δεν έχω λύσει τόσο πολύ μέσα μου και τα παλεύω ακόμα. ...Λέω ρε γαμώτο δούλεψα πολύ και προσπάθησα πολύ για να κάνω κάτι, οπότε με στενοχωρεί», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Στους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς, τους παρουσιαστές και τους πολιτικούς, τα παιδιά τους δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα είναι πολύ ωραίο το παιδί να συνεχίσει τη δουλειά του μπαμπά του. Ενώ σε αυτά τα επαγγέλματα απαγορεύεται. Μεγαλώνοντας πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου, αλλά με σύγκριναν οι γύρω μου. Αλλά ψυχοθεραπεύομαι», αποκάλυψε.

«Όλοι οι φίλοι μου ήθελαν να τη γνωρίσουν τη μητέρα μου. Είχε έρθει μια φίλη μου από τη σχολή και μου λέει θέλω να γνωρίσω τη μαμά σου, να της πω ότι την είχα γνωρίσει στη κηδεία του θείου της του τάδε. Της λέει 'δεν θα με θυμάστε, είχα έρθει στην κηδεία του θείου σας του Γιάννη' και κάνει η μαμά μου, 'πέθανε ο θείος Γιάννης;' . Της απαντάει 'αφού ήσασταν στην κηδεία', σοκάρεται η μαμά μου βγαίνει από το δωμάτιο και ξαναμπαίνει και λέει “τον είχα ζωντανό στη μνήμη μου'».