Life

Η πρώτη ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καινούργια του ταξιδιωτική εκπομπή

Η πρώτη ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καινούργια του ταξιδιωτική εκπομπή
Μια φωτογραφία απο τον Όμορφο Κόσμο δημοσίευσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις θα είναι οι εκπομπές που θα παρουσιάζει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας όμορφες εικόνες όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μέσω Instagram φωτογραφία από τα γυρίσματα της εκπομπής του, έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του, Διονύση Κυπριώτη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη αγκαλιά σας σε κάθε γύρισμα που κάνουμε… γιατί ναι υπάρχει ακόμα εκεί έξω ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Και είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!», γράφει στην ανάρτησή του.

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν θα σας πω τον τίτλο. Θα σας αφήσω για έκπληξη πώς με αντιμετωπίζει. Περνάμε πολύ ωραία. Μετά από 20 χρόνια κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα περιστατικά. Ο κόσμος είναι πολύ γλυκός, θέλει μια αγκαλιά μέσα στις δυσκολίες. Δυστυχώς τα επεισόδια δεν θα είναι πάρα πολλά, όσα μπορέσω θα κάνω. Για του χρόνου δεν ξέρω να σας πω. Έχω άγχος να περάσει καλά ο κόσμος, με σεβασμό, με γλυκύτητα, με ευγένεια. Προσπαθούμε να κάνουμε χιούμορ διακριτικό. Τα επεισόδια είναι πολύ λίγα. Είναι για λίγες εμφανίσεις. Πρέπει να τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβρη 2024 και να προβληθεί μέχρι τότε. Ο τίτλος της εκπομπής είναι ξένος, φεύγει από το The Tonight Show και πάει σε άλλο show» είχε πει στην Super Κατερίνα.