Life

Peaky Blinders: Κατάθεση ψυχής από τον Πολ Άντερσον - «Παλεύω σήμερα όπως και συ»

Peaky Blinders: Κατάθεση ψυχής από τον Πολ Άντερσον - «Παλεύω σήμερα όπως και συ» Φωτογραφία: IMDB
«Δεν υπάρχει ιστορία χωρίς μάχη. Κοίτα εμένα» λέει ο Άρθουρ Σέλμπι των Peaky Blinders.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Peaky Blinders, που υποδύθηκε εξαιρετικά τον αδελφό του Κίλιαν Μέρφι, ο Πολ Άντερσον σε ένα βίντεο στο Instagram μιλά για τις μάχες που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει στη ζωή του.

Ντυμένος με μία ρόμπα σε χρώματα που θυμίζουν πίνακα του Τζάκσον Πόλοκ, απευθύνεται στον καθένα που μπορεί να τον βλέπει και αφηγείται τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες.

Ο Πολ Άντερσον είχε ήδη ανησυχήσει τους φανς του όταν μετά από φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν και τον έδειχναν με αρκετά αλλαγμένη εμφάνιση, μετά την παραδοχή της ενοχής του σε κατηγορίες για κατοχή κρακ κοκαΐνης. Τότε ο Άντερσον διαβεβαίωσε ότι ήταν εντάξει στην υγεία του.

Ο ηθοποιός ανοίχτηκε για τις μάχες τις οποίες αντιμετωπίζει. «Όπως ακριβώς εσύ, ψάχνω μέσα μου. Βρες το για σένα, ξεπέρασε τις μάχες σου, τις αναταράξεις, τον πόνο που αισθάνεσαι. Δεν υπάρχει ιστορία χωρίς μάχη. Κοίτα εμένα: έχω παλέψει και παλεύω σήμερα, όπως ακριβώς και εσύ. Και το αντιμετωπίζουμε. Αν μπορώ να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις τις μάχες σου, ας το κάνουμε μαζί. Ας ξεκινήσουμε από αυτήν εδώ την κουβέντα, και να την κάνουμε την πρώτη από πολλές που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Χρειάζεσαι βοήθεια» λέει ο Άντερσον .

«Και θα σου πω ένα ακόμα πράγμα: μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους και σε αντάλλαγμα αυτό θα βοηθήσει εσένα. Λέγεται υπηρεσία. Έτσι, γύρνα , φίλε μου, ψάξε για κάποιον άλλον που υποφέρει και όσο δύσκολο κι αν το βρίσκεις, βοήθησέ τον. Όπως θα δεις, αυτό θα βοηθά περισσότερο εσένα, είτε το πιστεύει είτε όχι. Και να θυμάσαι αυτό: είμαστε φανταστικοί, είσαι απίστευτος» είπε κλείνοντας το μήνυμά του ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders.

{https://www.instagram.com/reel/C8KrVn-tqIN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=61c218f9-4ac5-48e0-9d00-fb9c1cb46230}