Life

Η Λίλι Άλεν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την κοκαΐνη, τους εθισμούς και τη ζωή της σήμερα

Η Λίλι Άλεν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την κοκαΐνη, τους εθισμούς και τη ζωή της σήμερα Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Όταν παίρνεις κοκαΐνη νομίζεις ότι όλες σου οι ιδέες είναι εξαιρετικές και πρέπει να τις μοιραστείς» είπε η Λίλι Άλεν μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Λίλι Άλεν είναι «καθαρή» από τις ουσίες από το 2019 και αναλογιζόμενη τις ημέρες του εθισμού της μίλησε για την εποχή που έπαιρνε κοκαΐνη.

«Νομίζεις ότι όλες σου οι ιδέες είναι εξαιρετικές και πρέπει να τις μοιραστείς» είπε στον The Guardian σε μια κοινή συνέντευξη με τη Miquita Oliver για το podcast τους «Miss Me?».  Μίλησε για τα πέντε χρόνια νηφαλιότητας της και την ζωή της πια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό, Ντέιβιντ Χάρμπορ, και τα δύο παιδιά της, την Έθελ και τη Μάρνι.
«Είμαι πολύ πιο συνδεδεμένη και παρούσα στα παιδιά μου, κάτι που είναι εκπληκτικό», είπε, για τη ζωή της χωρίς ναρκωτικά ή αλκοόλ πια.

«Πήρα ένα μήνυμα από την Έθελ χθες και ήταν πολύ ξεκάθαρη: αυτά είναι τα πράγματα που νιώθω. Και είμαι λυπημένη, είμαι αναστατωμένη εξαιτίας αυτού. Και ήμουν, Θεέ μου, κερδίζω στη ζωή! Κατονομάζει τα συναισθήματά της και μου ζητάει βοήθεια. Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι πολύ καλύτερη από τότε που είμαι νηφάλια».

Αναπολώντας τη ζωή της, η Λίλη Άλεν αναλογίστηκε τους λόγους για τους οποίους την έλκυαν τα ναρκωτικά.  «Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν πολύ καλά στο να πνίξουν τον εσωτερικό μου επικριτή», είπε.  Η Άλεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον εθισμό στο παρελθόν, ιδιαίτερα στα απομνημονεύματα της «My Thoughts Exactly».

Σύμφωνα με συνέντευξή της το 2023, η τελευταία φορά που ήπιε αλκοόλ ήταν στις 28 Ιουλίου 2019. Τότε είχε πει «η ζωή μου έχει αλλάξει τόσο πολύ. Μπορεί πραγματικά να μου λείψουν αυτές οι ακραίες καταστάσεις όπως, μου λείπει να είμαι στη σκηνή Pyramid στο Glastonbury και να βγάζω το στήθος μου. Ξέρω ότι δεν θα το ξαναζήσω αυτό, και υπάρχει μια θλίψη που έρχεται. Αλλά είμαι κάθετη πια. Δεν έχω πλέον τρομερές και μεγάλες χρονικές περιόδους απόλυτης απόγνωσης».

Η Άλεν είπε ότι έχει περίπου 100 κομμάτι έτοιμα αλλά δεν αισθάνεται καλά ακόμα να τα κυκλοφορήσει και θέλει χρόνο για αυτή την πτυχή της καριέρας της προς το παρόν.