Διεθνή

Peaky Blinders, η ταινία: Το Netflix το επιβεβαίωσε - Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τομ Σέλμπι

Peaky Blinders, η ταινία: Το Netflix το επιβεβαίωσε - Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τομ Σέλμπι Φωτογραφία: IMDB
«Φαίνεται πως ο Τομ Σέλμπι δεν είχε τελειώσει με μένα» είπε ο Κίλιαν Μέρφι επιβεβαιώνοντας την ανάρτηση του Netflix ότι το Peaky Bliders επιστρέφει ως ταινία.

Το σενάριο είναι έτοιμο και το Netflix φρόντισε να ενημερώσει το κοινό που περίμενε τη μεγάλη επιστροφή με μία ανάρτηση στο Χ. Μία φωτογραφία από το σενάριο και η λεζάντα: Ο Τομ Σέλμπι επιστρέφει. Η ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι έρχεται στο  Netflix.

«Φαίνεται πως ο Τομ Σέλμπι δεν είχε τελειώσει με μένα. Είναι πολύ ευχάριστο που ξανασυνεργάζομαι με τον Στίβεν Νάιτ και τον Τομ Χάρπερ στην κινηματογραφική παραγωγή του Peaky Blinders. Αυτή η ταινία είναι για τους φανς».

Η ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Τρίτης ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Όπως ο ακριβής τίτλος της ταινίας ή ημερομηία κυκλοφορίας της, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο αυτό που είναι γνωστό είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2024.

Αυτά που είναι όμως γνωστά και τα οποία είχε αποκαλύψει ο Στίβεν Νάιτ στο Deadline, είναι ότι χρονικά το σενάριο θα αφορά στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι αυτή η ταινία θα γίνει πραγματικότητα. Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders».

Ο Τομ Χάρπερ μιλώντας για την παραγωγή είχε πει ότι «την πρώτη φορά που σκηνοθέτησα το Peaky Blinders πριν από πάνω από 10 χρόνια δεν ξέραμε τι θα συμβεί με τη σειρά, αλλά γνωρίζαμε ότι υπήρχε κάτι στην αλχημεία του καστ και στο σενάριο που αισθανόμασταν ότι ήταν μια εκρηκτική γραφή. Οι Peaky πάντα είχαν μία ιστορία για την οικογένεια και έτσι είναι συγκλονιστικά υπέροχο που θα ξαναενωθούμε με τον Στίβεν και τον Κίλιαν για να φέρουμε την ταινία στο κοινό σε όλον τον κόσμο μέσω του Netflix».

Παράλληλα, οι φήμες λένε ότι το Netflix έχει στα σκαριά δύο ακόμα spin off ιστορίες για χαρακτήρες του Peaky Blinders. Εικάζεται ότι θα βασίζονται στις επιχειρήσεις του Σέλμπι στη Βοστόνη ενώ λέγεται πως ετοιμάζεται και ένα prequel για τη ζωή της νεαρής Πόλι Γκρέι, που υποδύθηκε η ηθοποιός Έλεν ΜακΚρόρι, η οποία πέθανε ωστόσο τον Απρίλιο του 2021.

{https://twitter.com/netflix/status/1798082306940493885}