Life

Γκόρντον Ράμσεϊ: Είχε σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο - «Τυχερός που είμαι εδώ»

Γκόρντον Ράμσεϊ: Είχε σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο - «Τυχερός που είμαι εδώ» Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Το κράνος μου έσωσε τη ζωή», τόνισε ο Γκόρντον Ράμσεϊ.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είχε σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο, κάτι που αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του, προκειμένου να τους τονίσει πόσο σημαντικό είναι να φοράνε κράνος.

«Είμαι τυχερός που είμαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Ο σεφ περιέγραψε το ατύχημα που είχε κάνοντας ποδήλατο στο Κονέκτικατ, ενώ έδειξε μια τεράστια μελανιά στο σώμα του. Επίσης, ανάρτησε φωτογραφία με το κατεστραμμένο κράνος του και τα σκισμένα ρούχα του.

«Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μαζί σας. Ξέρετε πόσο λατρεύω την ποδηλασία, το τρίαθλο και τους αγώνες Ironman. Αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς, είχα ένα άσχημο ατύχημα που πραγματικά με ταρακούνησε και ειλικρινά είμαι τυχερός που είμαι εδώ», τόνισε ο Γκόρντον Ράμσεϊ στο βίντεο.

«Απίστευτοι χειρουργοί, γιατροί, νοσηλευτές με φρόντισαν αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να φοράτε κράνη. Δεν με νοιάζει πόσο μικρή είναι η διαδρομή, δεν με νοιάζει ότι κοστίζουν αυτά τα κράνη, έχουν κρίσιμη σημασία, ακόμη κι ένα παιδί που κάνει μικρή διαδρομή πρέπει να φορά κράνος», υπογράμμισε.

«Είμαι τυχερός που είμαι εδώ. Πονάω, ήταν σκληρή εβδομάδα», συμπλήρωσε. Στην ανάρτησή του ο σεφ διευκρίνισε ότι δεν υπέστη κάταγμα, ούτε άλλο σοβαρό τραυματισμό, αλλά τόνισε πως το κράνος του έσωσε στη ζωή.

{https://www.instagram.com/p/C8PYfVNxxFC/?img_index=1}