Life

Χειμερινά ρούχα σε καλοκαιρινή σιέστα!

Χειμερινά ρούχα σε καλοκαιρινή σιέστα!
Ιδανικές λύσεις που όχι μόνο προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά προσθέτουν και στιλ στο σπίτι σου!

Με τις καλοκαιρινές διακοπές ένα… κλικ μακριά και την ντουλάπα να γεμίζει με ελαφριά ρούχα, σορτς και ανάλαφρα φορέματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποθηκεύσεις όλα εκείνα τα ρούχα που δεν θα χρειαστείς μέχρι την επόμενη σεζόν.

Και εδώ έρχεται το κρίσιμο ερώτημα, πώς θα χωρέσεις τα βαριά χειμερινά ρούχα μιας ολόκληρης οικογένειας σε ένα μικρό διαμέρισμα; Πού θα μπουν τα άπειρα πουλόβερ, τα μπουφάν του μικρού, τα παλτό και τα βαριά πλεκτά;

Συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχουμε τις ιδανικές λύσεις που όχι μόνο θα προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά θα προσθέσουν και στιλ στο σπίτι σου!

Ώρα για ανανέωση και οργάνωση

PE744295_02bb1.jpg

Ένα κλασικό πρόβλημα που πολλοί αντιμετωπίζουμε σπίτι είναι οι μικρές ντουλάπες δωματίων ή οι ογκώδεις κατασκευές χωρίς λειτουργικότητα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων. Γιατί να μην επιλέξεις μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου;

Ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία από ντουλάπες που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και στιλ. Στην ΙΚΕΑ μπορείς να βρεις από μικρές και εργονομικές ντουλάπες για το παιδικό δωμάτιο μέχρι μεγάλες και πολυτελείς για το υπνοδωμάτιο σου. Κάθε ντουλάπα είναι σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τον χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρά διαμερίσματα.

Όλα σε τάξη με στιλ!

PH165857_d0f76.jpg

Είσαι σε mood να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Τότε οι ανοιχτές ντουλάπες είναι για σένα καθώς προσφέρουν όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και αισθητική.

Είναι η ιδανική λύση για να κρατάς τα ρούχα σου οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα γιατί δεν χρειάζεται να ανοίγεις και να κλείνεις πόρτες για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Παράλληλα, τα ρούχα σου παρουσιάζονται σαν να είναι σε βιτρίνα προσθέτοντας μια νότα πολυτέλειας και άνεσης στο υπνοδωμάτιο, κάνοντάς το να φαίνεται πιο ανοιχτό και ευρύχωρο.

Κάνε την οργάνωση, παιχνιδάκι!

PE799192_1d4a3.jpg

Όμως, δεν είναι μόνο οι ντουλάπες δωματίων που κάνουν τη διαφορά στο απαιτητικό mission που λέγεται αποθήκευση ρούχων. Η διαδικασία της οργάνωσης γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη αν επενδύσεις σε κουτιά αποθήκευσης που υπόσχονται να χωρέσουν τα πάντα!

Σε πολλά μεγέθη και υλικά, από ύφασμα μέχρι ρατάν, τα κουτιά αποθήκευσης ρούχων είναι εξαιρετικά χρήσιμα, ειδικά σε μικρούς χώρους. Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το κρεβάτι, αλλά και μέσα στην ντουλάπα, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο και να προστατεύσουν τα ρούχα και τα παπούτσια.

Τα υφασμάτινα κουτιά, με την αίσθηση ποιότητας που προσδίδουν, προσφέρουν επιπλέον προστασία από τη φθορά, την υγρασία και την σκόνη και διακοσμούν όμορφα τον χώρο.

PE743215_f10f4.jpg

Μικρές αλλά θαυματουργές!

PE561954_338f6.jpg

Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις κρεμάστρες ρούχων! Μικρές αλλά θαυματουργές, συγκρατούν με γενναιότητα και φροντίδα τα αγαπημένα σου ρούχα και για αυτό αξίζουν λίγο παραπάνω προσοχή.

PE946035_a29e2.jpg

Σε διάφορα υλικά και σχέδια, από πλαστικές για ελαφρότητα και οικονομία, μέχρι ξύλινες κρεμάστρες για φυσική και ζεστή αίσθηση, προσφέρουν λύσεις για κάθε είδος ρούχου. Οι κρεμάστρες για παντελόνια, για παράδειγμα, είναι σχεδιασμένες ώστε να κρατούν τα ρούχα στη θέση τους χωρίς να τα τσαλακώνουν.

PE895890_4bc0a.jpg

Βρες την τέλεια ντουλάπα για τον χώρο σου, τα ιδανικά κουτιά αποθήκευσης και τις κατάλληλες κρεμάστρες και κάνε την αποθήκευση των χειμερινών ρούχων μια ευχάριστη διαδικασία γεμάτη στιλ και λειτουργικότητα. Πρόσφερε στον εαυτό σου την άνεση και την οργάνωση που χρειάζεσαι για να απολαύσεις με αναμελιά το καλοκαίρι σου στο έπακρο.

Ανακάλυψε περισσότερες λύσεις αποθήκευσης για το σπίτι, στα καταστήματα ΙΚΕΑ και online στο IKEA.gr.