Πολιτική

Ανδρουλάκης: Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου

Ανδρουλάκης: Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου Φωτογραφία: Eurokinissi
Εσωκομματικές εκλογές στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Ανδρουλάκης. Σκληρές αιχμές για επικριτές και ενιαία Κεντροαριστερά.

«Σωστές και καθαρές λύσεις» ζήτησε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, προτείνοντας να διεξαχθούν εκλογές για την ηγεσία του κόμματος στις 6 Οκτωβρίου και 13.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος και πρότεινε οι υποψηφιότητες να κατατεθούν σε ανοιχτή κεντρική επιτροπή 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές, καθώς και να διεξαχθεί ανοιχτός τηλεοπτικός διάλογος (debate) μεταξύ των υποψηφίων.

{https://web.facebook.com/androulakisnikosgr/videos/1179255896608005/}

«Κάποιοι βάζουν το προσωπικό πάνω από το συλλογικό καλό»

Επιπλέον, άφησε σκληρές αιχμές εναντίον των επικριτών του, κατηγορώντας τους ότι βάζουν το προσωπικό του καλό πάνω από το συλλογικό καλό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για προνομιακές σχέσεις με media, τα οποία έχουν εχθρική στάση απέναντι στην Χαριλάου Τρικούπη και στον ίδιο.

«Παρέλαβα κόμμα δεν επιτρέψω να καταστεί συνιστώσα»

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον σεναρίων που εξυφαίνονται «στο τρίγωνο των Αθηνών» από «σκηνοθέτες παρασκηνίου» σχετικά με τον μέλλον της Κεντροαριστεράς, λέγοντας: «Από την Φώφη Γεννηματά παρέλαβα κόμμα, κόμμα που το μεγάλωσα και δεν θα επιτρέψω να καταστεί συνιστώσα στα παιχνίδια κάποιων».