Life

Αλμπάνης για Κουτσελίνη: «Όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτά που άκουσε»

Αλμπάνης για Κουτσελίνη: «Όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτά που άκουσε»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη και το σχόλιο το οποίο έκανε ο ίδιος για την υπόθεση Λύτρα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε πως συχνά δε φιλτράρει πολύ όσα λέει.

«Και δεν το λέω σαν προσόν αυτό. Το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι» σημείωσε.

«Παρόλα αυτά δεν νιώθω ότι πρέπει να επαληθεύσω κάποια αγιοσύνη, κάνω λάθη. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται», πρόσθεσε.

Όσο για το πιο πρόσφατο σχόλιό του για την Ζήνα Κουτσελίνη και την υπόθεση Λύτρα, ο πρωταγωνιστής του Maestro τόνισε: «Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα στα μέσα και οι άνθρωποι που έχουν ρόλους παρουσιαστών έχουν μια τεράστια ευθύνη γι’ αυτά που λένε. Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο twitter. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο, όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτό, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας».