Life

Πότε ρίχνουν αυλαία τα αγαπημένα μας σήριαλ - Ημερομηνίες και τι θα δούμε

Πότε ρίχνουν αυλαία τα αγαπημένα μας σήριαλ - Ημερομηνίες και τι θα δούμε
Το καλοκαίρι ξεκινάει και οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές σιγά σιγά ρίχνουν αυλαία.

Οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές φτάνουν προς το τέλος τους, κάποιες οριστικά και κάποιες για αυτήν την σεζόν. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους μας είναι πότε ρίχνουν αυλαία.

Γη της Ελιάς

Η αγαπημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ολοκληρώνεται για φέτος την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 21.00 με ένα δραματικό φινάλε. Ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον θα είναι το μεγάλο γεγονός και οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς η Αμαλία θα πάρει την εκδίκησή της από την ίδια και τον Ισίδωρο που κίνησε τις διαδικασίες του διαζυγίου. Πηγές λένε ότι ο γάμος θα βαφτεί με αίμα.

Σασμός

Στις 7 Ιουλίου ο Σασμός ρίχνει οριστική αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να είναι καταιγιστικό αφού θα μας αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Η γιαγιά Ειρήνη, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού θα πεθάνει, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό.

Παγιδευμένοι:

Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1 ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος. Η ιστορία επιστρέφει στο σημείο που η Άννα κατηγορείται για τη δολοφονία του Δημήτρη, Θα παραμείνει για ένα διάστημα στη φυλακή και θα φτάσει στα πρόθυρα της τρέλας όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν την ενοχή της κι εκείνη δεν θυμάται τίποτα.

Το Ναυάγιο

Το Ναυάγιο θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές, φέτος, συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου με ένα επεισόδιο που θα συγκινήσει και θα καθηλώσει. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

Το προξενιό της Ιουλίας

Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα προβληθεί Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 22:40 γεμάτο ανατροπές. Ο Στασινόπουλος προσπαθεί πάση θυσία να βρει ποιος έμπηξε το μαχαίρι στο φίλο και κουμπάρο του.

Έρωτας Φυγάς

Η αγαπημένη σειρά εποχής θα ρίξει αυλαία στις 5 Ιουλίου. Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι στο γλέντι του γάμου Νικόλα – Ρηνιώς αλλά τη στιγμή που αντικρίζει μετά από καιρό τον Ιάσονα μια βόμβα σκάει και όλα διαλύονται.