Life

Survivor 2024 - Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα

Survivor 2024 - Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα
Το Survivor 2024 έφτασε στο τέλος του μετά από έναν τρομερό τελικό και νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα.

Ο τελικός του Survivor 2024 έφτασε στο τέλος του μετά από έναν τρομερό αγώνα μεταξύ του Φάνη Μπολέτση, της Κατερίνας Δαλάκα και του Ντάνιελ Νούρκα με τον τελευταίο να είναι ο μεγάλος νικητής.

Όλοι οι συγγενείς των τριών παικτών ήταν εκεί για να τους στηρίξουν, ενώ δεν έλειπαν και οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που ήταν εκεί να υποστηρίξουν είτε και τους 3 παίκτες είτε ο κάθε ένας τον αγαπημένο του φίλο. 

Στην έναρξη του ριάλιτι είδαμε και αφιερωματικά βιντεάκια για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά με όλες τις αγαπημένες τους στιγμές και με όλη την πορεία του ταξιδιού τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κατερίνα Δαλάκα

Φάνης Μπολέτσης

Ντάνιελ Νούρκα

Εκτός απο αφιερωματικά βιντεάκια στους 3 παίκτες κατά την διάρκεια είδαμε και άλλα όπως με όλες τις δυσκολίες που πέρασαν όλοι οι παίκτες σε όλο αυτό το ταξίδι, τα κλάματα, τα έπαθλα επικοινωνίας αλλά οι αγώνες που είχαν πολλούς τραυματισμούς. Από την άλλη είδαμε και ένα πιο κωμικόερωτικό βιντεάκι με όλα τα «φλερτ» που είδαμε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με Φάνη και Δαλάκα με τον Φάνη να κάνει το 1-0 και συνέχισε με τον Ντάνιελ πάλι με την Κατερίνα όπου πάλι βγήκε ηττημένη η Δαλάκα να μένει με 5 ζωές.

Δίπλα στον Γιώργο Λιανό ήταν ο Σάκης Κατσούλης ο πρώην παίκτης Survivor που να θυμήσουμε είχε κερδίσει κιόλας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα ακούγαμε και τις προβλέψεις των πρώην παικτών του ριάλιτι οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει ποιον υποστηρίζει ο καθένας.

Μετά τον αγώνα Ντάνιελ και Δαλάκα η παίκτρια έμεινε εκτός και έτσι ο Φάνης με τον Ντάνιελ είναι οι δύο που μονομάχησαν για το έπαθλο.

Μετά από μια σκληρή μονομαχία μεταξύ Ντάνιελ και Φάνη ο μεγάλος νικητής είναι ο Ντάνιελ Νούρκα.