Life

Survivor 2024: Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα που κέρδισε το φετινό reality επιβίωσης

Survivor 2024: Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα που κέρδισε το φετινό reality επιβίωσης
Ο φετινός Survivor είναι ο Ντάνιελ Νούρκα τι ξέρουμε όμως για αυτόν;

Ο τελικός του Survivor 2024 τελείωσε εχθές βράδυ (26/06) με μεγάλο νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα, κάτι που λίγοι πίστευαν ότι θα γίνει, όμως τελικά αποδείχτηκε μεγάλο φαβορί και στην τελευταία μονομαχία με τον κολλητό του Φάνη κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο με 5 ζωές.

Ποιος είναι ο φετινός Survivor;

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι 27 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Τα τελευταία 22 χρόνια μένει στην Ελλάδα αφού όταν ήταν μικρός έφυγε με τους γονείς του από την Αλβανία και μετακόμισε στο Κιάτο για μια καλύτερη ζωή. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, τελικά η υποκριτική ήταν το επάγγελμα που ήθελε πραγματικά να ακολουθήσει κι έτσι μετά από λίγο καιρό  σπούδασε σε δραματική σχολή.

{https://www.instagram.com/p/CgRU-mkMJXh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο. Γνωστός ως ηθοποιός έγινε μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Ύστερα ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά  “Κάνε ότι κοιμάσαι”, ενώ έχει παίξει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

{https://www.instagram.com/p/Cd3IrA9M9g6/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Εχθές το βράδυ κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor 2024 των 100.000 ευρώ και μαζί με 115.000 ευρώ έφυγε αφού κατάφερε να τελειώσει τις 2 μονομαχίες με 5 ζωές.

Δείτε εδώ την ιστορία του Ντάνιελ Νούρκα:

{https://www.youtube.com/watch?v=wr-mJAtn5ts}