Life

Νεαρός «γύπας» έφαγε άκυρο live: «Με πήγες σε παγίδα» είπε στην ρεπόρτερ

Νεαρός «γύπας» έφαγε άκυρο live: «Με πήγες σε παγίδα» είπε στην ρεπόρτερ
«Μάριος, χάρηκα» - Η γνωριμία στο λιμάνι του Πειραιά δεν πήγε τόσο καλά στον αέρα του Action24.

Δεν πήγε καλά το κονέ που έκανε η δημοσιογράφος του Action24 σε μία παρέα 7 αγοριών και άλλη μία παρέα κοριτσιών, έξω από το καράβι με προορισμό την Πάρο.

Εκεί το συνεργείο του σταθμού συνάντησε μία παρέα νεαρών αγοριών που ταξίδευαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο, με την ατμόσφαιρα να γίνεται γρήγορα… αστεία.

«Καλημέρα. Είμαστε χωρίς ύπνο αλλά την… παλεύουμε. Είμαστε 7 άτομα, τις κοπέλες θα τις βρούμε στην Πάρο. Κλείσαμε στο κέντρο στη Νάουσα», είπε αρχικά ο νεαρός ταξιδιώτης.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του Action24 θέλησε να συστήσει τον νεαρό σε μία από τις κοπέλες που περίμεναν στην ουρά για το πλοίο. Ωστόσο, αυτή η γνωριμία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε.

«Μάριος, χάρηκα», της είπε ο νεαρός, με εκείνη να μην του απαντά. «Σε παγίδα με πήγες. Μέσα από τις ήττες μαθαίνουμε, οπότε μία νίκη είναι και αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά άλλος νεαρός της παρέας στην Αλεξάνδρα Μερακλίδη.

«Μια άδεια να δώσετε στην κοπέλα να έρθει μαζί μας. Σε περιμένουμε», είπε χαριτολογώντας ο νεαρός στην κάμερα του Action24, προκαλώντας το γέλιο των παρουσιαστών.