Life

Η Σάνεν Ντόχερτι οριστικοποίησε το διαζύγιό της μία ημέρα πριν πεθάνει

Η Σάνεν Ντόχερτι οριστικοποίησε το διαζύγιό της μία ημέρα πριν πεθάνει Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο Κουρτ Ισβαριένκο και η Σάνεν Ντόχερτι κατέθεσαν από κοινού δήλωση τερματισμού του γάμου τους την Παρασκευή, η ηθοποιός πέθανε το Σάββατο.

Η Σάνεν Ντόχερτι οριστικοποίησε επίσημα το διαζύγιό με τον Κουρτ Ισβαριένκο μόλις μία ημέρα πριν από τον θάνατό της.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν την Παρασκευή (12/7), τα οποία ανέφεραν ότι το πρώην ζευγάρι προχωρά στο διαζύγιο, σύμφωνα με το Us Weekly και κατέθεσαν από κοινού δήλωση για συναινετικό διαζύγιο.

Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο, η ηθοποιός πέθανε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 53 ετών.

Στα ίδια έγγραφα, η Σάνεν Ντόχερτι παραιτούνταν του δικαιώματός της για διατροφή, αναφέροντας: «εν γνώσει μου παραιτούμαι διά παντός κάθε δικαιώματος για διατροφή». Το ζήτημα αυτό υπήρξε σημείο τριβής ανάμεσά τους μετά τον χωρισμό.

Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023, έπειτα από 11 χρόνια γάμου. Τότε, η εκπρόσωπός της, Λέσλι Σλόαν, υποστήριξε ότι η μάνατζερ του Κουρτ Ισβαριένκο- η Κόλιερ Γκριμ- εμπλεκόταν άμεσα στον χωρισμό.

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο που ήθελε η Σάνεν. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της είχε μείνει άλλη επιλογή», ανέφερε τότε η Σλόαν. Η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της ότι διατηρούσε επί δύο χρόνια σχέση με την Κόλιερ Γκριμ.

«Αν έχετε μοιραστεί 14 χρόνια και απατάς, δεν αξίζει αυτό το πρόσωπο την απόλυτη αλήθεια, ανεξαρτήτως του πόσο πολύ θα τους πληγώσει;», είχε πει στο podcast της, τον Δεκέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Us Weekly, η Ντόχερτι και ο Ισβαριένκο χώρισαν τον Ιανουάριο του 2023, περίοδο κατά την οποία εκείνη συνέχιζε να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Είχε κατηγορήσει τον Ισβαριένκο ότι εσκεμμένα καθυστερούσε τον διακανονισμό για το διαζύγιό της, ελπίζοντας ότι εκείνη δεν θα ζούσε μέχρι να οριστικοποιηθεί αυτό. Η ηθοποιός διεκδικούσε διατροφή 15.343 δολάρια τον μήνα.

Η δικηγόρος του είχε αρνηθεί ότι εκείνος καθυστερούσε εσκεμμένα, λέγοντας ότι ο Ισβαριένκο της πρότεινε διακανονισμό. «Θέλει το καλύτερο για τη Σάνεν και επιθυμεί αμφότεροι να μπορέσουν να το αφήσουν αυτό πίσω τους και να προχωρήσουν», είχε δηλώσει η Κάθριν Χεερσέμα.