Διεθνή

«Ζήστε τη ζωή σας. Αντίο...»: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον που δίνει μάχη με τον καρκίνο

«Ζήστε τη ζωή σας. Αντίο...»: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον που δίνει μάχη με τον καρκίνο Φωτογραφία: EPA/Kicki Nilsson
«Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο...»

«Έχω καρκίνο, αλλά μην λυπάσαι... χαμογέλασε και θυμήσου τις καλές στιγμές». Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ακούγεται στο τέλος του ντοκιμαντέρ «Sven», ο Σβεν Γκόραν Ερικσον, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο, αποχαιρετά φίλους, παίκτες, προπονητές και κοινό.

Ο 76χρονος Σουηδός πρώην προπονητής ποδοσφαίρου της Αγγλίας αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας και του απέμεναν λίγοι μήνες ζωής.

{https://x.com/primevideosport/status/1768275893338734686}

Στο τέλος του ντοκιμαντέρ, ο Σβεν Γκόραν Ερικσον στέλνει ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει η ζωή, όταν θα πεθάνουμε. Αλλά η ζωή έχει να κάνει και με τον θάνατο. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι.

Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει "Ναι, ήταν καλός άνθρωπος", αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω ότι θα με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο, που προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορούσε. Μην λυπάστε. Χαμογελάστε.

Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, το κοινό. Ήταν όλα φανταστικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο...».

{https://x.com/MirrorFootball/status/1826001804116766949}