Life

Τρυφερός γορίλας «λιώνει» τα social με το φιλί σε μωρό μέσα από γυαλί σε ζωολογικό κήπο - Viral βίντεο

Τρυφερός γορίλας «λιώνει» τα social με το φιλί σε μωρό μέσα από γυαλί σε ζωολογικό κήπο - Viral βίντεο
Παιδιά που είδαν από κοντά την τρυφερή στιγμή, ακούγονται να ενθουσιάζονται και άρχισαν να γελούν όταν είδαν τι προσπάθησε να κάνει ο γορίλας.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν στοργικό γορίλα από τον ζωολογικό κήπο Κολόμπους που προσπαθεί να φιλήσει ένα μωρό.

Το βίντεο έχει λάβει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια προβολές και οι χρήστες των social έσπευσαν να το σχολιάσουν τονίζοντας ότι πρόκειται για πολύ γλυκιά στιγμή. Η Hannah Pearson κράτησε την Noah κοντά σε ένα τζάμι που τις χώριζε από τον γορίλα ο οποίος ήταν απίστευτα ήρεμος σε όλο το βίντεο. Μάλιστα, παιδιά που είδαν από κοντά την τρυφερή στιγμή, ακούγονται να ενθουσιάζονται και άρχισαν να γελούν όταν το ζώο επιχείρησε να φιλήσει το μωρό.

Σημειώνεται πως ο ζωολογικός κήπος Κολόμπους στο Πάουελ είναι διάσημος για την ιστορία του στη διατήρηση των γορίλων και ήταν ο πρώτος ζωολογικός κήπος στον κόσμο που υποδέχτηκε ένα μωρό γορίλα σε αιχμαλωσία. Ο συγκεκριμένος γορίλας γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1956 και ονομάστηκε Colo. Παρέμεινε στον ζωολογικό κήπο μέχρι που πέθανε στον ύπνο του το 2017 σε ηλικία 60 ετών, ξεπερνώντας το προσδόκιμο ζωής ενός γορίλα σε αιχμαλωσία κατά περισσότερα από 20 χρόνια. Ο τελευταίος επιζών απόγονος του Colo, ο Toni, έζησε επίσης όλη του τη ζωή στο ζωολογικό κήπο Κολόμπους και πέθανε το 2020 λόγω της επιδείνωσης της υγείας του. Όλοι οι γορίλες στον ζωολογικό κήπο Κολόμπους είναι γορίλες δυτικής πεδιάδας. Πρόκειται συνήθως για ειρηνικά και ντροπαλά ζώα, εκτός εάν αισθάνονται ότι απειλούνται. Στις 29 Ιουνίου στον ίδιο ζωολογικό κήπο γεννήθηκε ένα ακόμα μωρό γορίλας.