Life

Αίτηση διαζυγίου καταθέτουν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Αίτηση διαζυγίου καταθέτουν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του διαζυγίου σύμφωνα με πηγές του ζευγαριού.

Έτοιμοι να ανακοινώσουν και επίσημα το διαζύγιό τους φαίνεται ότι είναι οι άλλοτε αγαπημένοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.

Φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν στο DailyMail.com ότι ο 51χρονος ηθοποιός  και η 55χρονη τραγουδίστρια, θα προχωρήσουν σε διαζύγιο μετά από μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια για επανασύνδεση.

Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη», ισχυρίζονται άλλες πηγές.

Τα νέα έρχονται μετά την αγορά από τον Άφλεκ μιας νέας έπαυλης 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που ο Lopez έκλεισε τα 55 της χρόνια.

Οι φίλοι της ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του εργένη πλέον Άφλεκ την ημέρα των γενεθλίων της Τζένιφερ ήταν «μαχαίρι στην καρδιά». 

Η αγορά του σπιτιού έγινε λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι έβαλε προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατομμύρια δολάρια.

Η 24η Ιουλίου σηματοδότησε επίσης την ημέρα που η Λόπεζ ολοκλήρωσε την πώληση του ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη για 23 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε το People.

«Ολοκλήρωσαν τα χαρτιά διαζυγίου τους πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα δημοσιεύσουν», ισχυρίστηκε μια πηγή.

«΄Όταν γίνει η ανακοίνωση του διαζυγίου, θα κυκλοφορήσει μια κοινή δήλωση που θα λέει πώς έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και πώς πάλεψαν για να λειτουργήσει, αλλά δεν τα κατάφεραν».

«Ειλικρινά δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει πλέον φύγει και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», ισχυρίστηκε άλλη πηγή.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στις 30 Μαρτίου. Έκτοτε έχουν περάσει το καλοκαίρι χωριστά. 

Πέρασαν μάλιστα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στις 16 Ιουλίου σε διαφορετικές πόλεις ο καθένας.

Οι αναφορές για χωρισμό άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι ο Μπεν είχε μετακομίσει και το ζευγάρι σκόπευε να πουλήσει το «σπίτι των ονείρων» του.

Το σπίτι του Μπεν βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι της πρώην συζύγου της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Το εργένικο σπίτι του μοιάζει περισσότερο με μια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων με πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, με χώρους πρωινού και τραπεζαρίας, καθώς και ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, κρησφύγετο, δωμάτιο με ντουλάπες, αίθουσα πολυμέσων και ξενώνα.