Διεθνή

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο νοσοκομείο για επέμβαση καρδιάς

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο νοσοκομείο για επέμβαση καρδιάς
Ήδη ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα από φυλακή της Νέας Υόρκης σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση θα γίνει στην καρδιά, όπως μετέδωσε το δίκτυο ABC News, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Οι δικηγόροι του Γουάινστιν ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής από τη φυλακή στο νοσοκομείο Bellevue χωρίς να δώσουν άλλες λεπτομέρειες, ωστόσο πρόσθεσαν ότι υπέφερε από πολλαπλές πόνους στο στήθος.

Ο Γουάινστιν, 72 ετών, καταδικάστηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση το 2020 στη Νέα Υόρκη και καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση. Αυτές οι καταδικαστικές αποφάσεις ανατράπηκαν τον Απρίλιο, όταν το εφετείο αποφάσισε ότι δεν είχε δίκαιη δίκη. 

Η νέα απόφαση προκάλεσε οργή και απογοήτευση σε γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. «Αυτό είναι πραγματικά σκληρό για τις επιζώσες… Εμείς ζούμε ακόμα στην αλήθεια μας. Και ξέρουμε τι συνέβη», δήλωσε στους New York Times η ηθοποιός Άσλεϊ Τζαντ, μία από τις πρώτες που κατήγγειλαν δημοσίως τον 72χρονο.