Life

Γη της Ελιάς: Τέλος τα γυρίσματα για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Γη της Ελιάς: Τέλος τα γυρίσματα για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού.

Η γη της ελιάς κάνει την επιστροφή της τον Σεπτέμβριο για τον 4ο συναρπαστικό κύκλο με πολλές αλλαγές στην ζωή των πρωταγωνιστών αλλά και με πολλές νέες προσθήκες.

Μια από αυτές είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που μπαίνει στην σειρά για να φέρει τα πάνω κάτω, συγκεκριμένα στην ζωή του Δημοσθένη αλλά και στην ζωή της Μαρίνας και του Μάνου. 

Τα γυρίσματα και ο ρόλος της όμως όπως φαίνεται και από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τελείωσε με την ίδια να φαίνεται στεναχωρημένη.

«Η 4η σεζόν έρχεται στο @megatvcom. Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μου πόσο χαρούμενη είμαι για αυτή τη συνεργασία! Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο τυχερή νιώθω που πρωταγωνιστώ σε ένα από το πιο πετυχημένα σήριαλ των τελευταίων ετών. Ένας υπέροχος Ιούλιος που πέρασα φανταστικά, έμαθα καινούρια πράγματα και κυρίως αυτό που λατρεύω σε αυτό το επάγγελμα, γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν (ξέρετε εσείς) που με βοηθήσατε από την πρώτη μέρα να νιώσω τόσο οικεία και που με κάνατε την τελευταία μέρα του γυρίσματος να φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Και εις το επανιδείν!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση της.

ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

,