Life

Γη της Ελιάς- Σκάνδαλο στην Μάνη: «Μας έχεις κάνει ρεζίλι»

Γη της Ελιάς- Σκάνδαλο στην Μάνη: «Μας έχεις κάνει ρεζίλι»
Συνταρακτικές θα ειναι οι εξελίξεις στον 4ο κύκλο της Γης της Ελιάς.

Τα πάνω κάτω θα έρθουν για κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» στον 4ο κύκλο και ανάμεσα τους θα είναι ο Στάθης, η Ιουλία και η Αριάδνη. Και αφορμή θα είναι η σχέση της τελευταίας με τον Κουράκο.

Ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται κοντά, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, που μετατράπηκε από φιλική σε ερωτική, από όλους.Η Ιουλία κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι η κόρη της είναι μαζί με τον Γιώργη και αυτό την ξεπερνάει. 

Αν και η Ιουλία στη «Γη της Ελιάς» ανέχτηκε τη σχέση της με τον Χρήστο, εξαιτίας της δικής της εμπειρίας με τον Στάθη, τώρα τα βάζει με την Αριάδνη και τον Κουράκο, καθώς η σχέση αυτή γνωρίζει ότι θα προκαλέσει σκάνδαλο στη μικρή κλειστή κοινωνία της Μάνης. Και όλα αυτά βέβαια επειδή ο Γιώργης ήταν πρώην άντρα της.

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα ο Στάθης ντρέπεται να κυκλοφορήσει, καθώς και ο ίδιος διαφωνεί με τη σχέση αυτή και κάποια στιγμή αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά. «Πρώτα ήταν ο Χρήστος, τώρα ο αστυνόμος. Με όλα αυτά μας έχεις κάνει ρεζίλι σε όλη τη Μάνη» της λέει και συνεχίζει «Συνειδητοποιείς ότι είναι ο πρώην άντρας της μητέρας σου; Τι θα πει ο κόσμος αν μάθει ότι έχεις μπλέξει μαζί του;».

Συνεχίζοντας την προειδοποιεί ότι αν δεν ξεκόψει από τον Κουράκο εκείνος θα είναι πραγματικά αυστηρός μαζί της.Η Αριάδνη όμως όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», δεν επηρεάζεται από τους γονείς της και αυτή τη φορά προσπαθεί ν κάνει ότι χρειάζεται για να κρατήσει αυτή τη σχέση.