Life

Αλίσια Σίλβερστοουν: Ανέβασε βίντεο που έτρωγε «παράξενο» φρούτο στον δρόμο, ανησύχησαν οι followers της

Αλίσια Σίλβερστοουν: Ανέβασε βίντεο που έτρωγε «παράξενο» φρούτο στον δρόμο, ανησύχησαν οι followers της Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η ηθοποιός καθησύχασε τους φαν της ότι είναι καλά, δεν κατάπιε το φρούτο.

Η Αλίσια Σίλβερστοουν ανησύχησε τους followers της με ένα βίντεο που πόσταρε στα social media, στο οποίο έτρωγε ένα φρούτο, που δεν ήξερε τι ήταν, σε δρόμο στην Αγγλία.

Η 47χρονη ηθοποιός διαβεβαίωσε τους φαν της ότι είναι καλά, με νέα ανάρτηση που έκανε, έπειτα από τα σχόλια πολλών οι οποίοι ανησύχησαν ότι αυτό που έφαγε μπορεί να είναι δηλητηριώδες, ή να περιέχει τοξική ουσία.

«Ανακάλυψα κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι και χρειάζομαι τη βοήθειά σας», ανέφερε στο βίντεο η Αλίσια Σίλβερστοουν, ενώ δοκίμαζε έναν πορτοκαλί καρπό, που έκοψε από τον κήπο σπιτιού, δίπλα στο πεζοδρόμιο, στην Αγγλία.

«Τι στο καλό είναι αυτό;». «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το τρώμε. Αλλά είναι σχεδόν σαν πιπεριά. Ξέρει κανείς τι είναι;», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.
{https://www.instagram.com/p/C-3lK3fy9vb/}
Κάποιοι followers της έγραψαν ότι αυτό που δοκίμασε είναι κεράσι της Ιερουσαλήμ, το οποίο περιέχει την τοξική ουσία στρυχνοκαψίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει διαταραχές του πεπτικού συστήματος.
«Τα μούρα είναι είτε υπέροχα είτε δηλητηριώδη, μην τρως στην τύχη», έγραψε άλλος follower της.
Μετά την ανησυχία που προκάλεσε, η Αλίσια Σίλβερστοουν έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία διαβεβαιώνει τους ακολούθους της ότι είναι υγιής και πως δεν κατάπιε το κομμάτι που μάσησε.
{https://www.instagram.com/p/C-6FpYryCZ0/}