Life

Power of Love - Γεμάτο αποκαλύψεις: «Η Ανδριάνα και ο Δήμος γνωρίζονται από πριν»

Power of Love - Γεμάτο αποκαλύψεις: «Η Ανδριάνα και ο Δήμος γνωρίζονται από πριν»
Ο Κρίς μπήκε στο παιχνίδι, έκανε αποκαλύψεις και ύστερα αποχώρησε.

Γεμάτο αποκαλύψεις και τσακωμούς το χθεσινό (22/08) Gala του Power of Love μετά και την αποκάλυψη του Κρίς πως η Ανδριάνα και ο Δήμος γνωρίζονται από πριν μπουν στο παιχνίδι και ήταν και ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρις άρχισε να εκφράζει τα παράπονα του με αφορμή την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, εκεί τα στόματα άνοιξαν με τον ίδιο να λέει στον Δήμο, «έχεις φέρει την κοπέλα σου από έξω και το ξέρουν όλοι εδώ μέσα», μιλώντας για την είσοδο της Ανδριάνας. Κάτι τέτοιο σόκαρε την Κατερίνα Καραβάτου με τον Δήμο να το αρνείται.

Η Ανδριάνα δεν μιλούσε καθόλου και απλά παρακολουθούσε όσα έλεγε ο Κρίς και ο Δήμος με την Νίκη να παίρνει τον λόγο και να λέει πως στο προφίλ της Ανδριάνας υπήρχε φωτογραφία της από το ξενοδοχείο των αγοριών, την οποία φωτογραφία πλέον έχει σβήσει. Η Νίκη όμως είχε προλάβει να στείλει την συγκεκριμένη φωτογραφία στην παραγωγή.

«Βρισκόμουν στο ξενοδοχείο των αγοριών αλλά όχι ως παίκτρια, γνωρίζομαι με τον Δήμο από πριν αλλά δεν ήξερε πως θα μπω στο παιχνίδι, ήθελα να του κάνω έκπληξη.», είπε η Ανδριάνα.

Όσο η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν σε σοκ ρωτούσε ένα ένα τα αγόρια αν την είχαν δει από πριν, με εκείνους να λένε όχι ενώ ο Νίκος και ο Αναστάσης είπαν πως δεν μπορούν να πουν ψέματα και ναι την είχαν δει από πριν.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Δήμος έφερε άλλη μια αποκάλυψη στο φως αφού είπε πως ο Νίκος έχει βρεθεί δύο φορές στο δωμάτιο της Σωτηρίας, με τον ίδιο να μην το αρνείται.