Life

Power of Love: Οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού και η επική αντίδραση του Πελετιέ

Power of Love: Οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού και η επική αντίδραση του Πελετιέ
Πλέον οι παίκτες του Power of Love θα τιμωρούνται με κίτρινη και κόκκινη κάρτα.

Μετά τις αποκαλύψεις που είδαμε στο Power of Love η Κατερίνα Καραβάτου και η παραγωγή αποφάσισαν να πάρουν κάποια μέτρα έτσι ώστε όποιος παίκτης δεν βαδίζει σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού να τιμωρείται.

Αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη των παικτών πως ο Νίκος έχει επισκεφθεί το δωμάτιο της Σωτηρίας, κάτι που απαγορεύεται αλλά και για το όλο θέμα με τον Δήμο που απέκρυψε το γεγονός πως γνωρίζει την Ανδριάνα από πριν.

Η Κατερίνα Καραβάτου μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο (26/08) κρατώντας στα χέρια της 2 κάρτες, μια κόκκινη και μια κίτρινη, σύμφωνα με την παραγωγή όταν κάποιος παίκτης κάνει κάτι που είναι ενάντια των κανόνων του παιχνιδιού θα τιμωρείται με μια κίτρινη κάρτα σαν μια ευκαιρία να μην το ξανά κάνει. Αν αυτό που έκανε είναι τόσο σοβαρό, ο παίκτης θα παίρνει μια κόκκινη κάρτα και έτσι θα φεύγει οριστικά από το σπίτι.

Αυτό ο Νίκος Πελετιέ δεν το πήρε και τόσο καλά αφού άρχισε να λέει πως οι κανόνες δεν υπάρχουν και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν με την Κατερίνα να τον κοιτάει με ένα ύφος απορίας, «δεν έπρεπε να τιμωρηθώ, έπρεπε να επιβραβευθώ», συνέχισε να λέει αφού δικαιολογεί τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο που κάνει τα πάντα για τον έρωτα.