Life

Τους αιφνιδίασε όλους! Η Κέιτ Μίντλετον σε νέα δημόσια εμφάνιση

Τους αιφνιδίασε όλους! Η Κέιτ Μίντλετον σε νέα δημόσια εμφάνιση
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απαθανατίστηκε στη θέση του συνοδηγού, με τον Ουίλιαμ στο τιμόνι, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν και ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Η αναπάντεχη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ενόσω βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από την μάχη της με τον καρκίνο αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού με οδηγό τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και στο πίσω κάθισμα τον πρίγκιπα Τζορτζ, στο δρόμο για τη λειτουργία της Κυριακής.

{https://x.com/MirrorBreaking_/status/1827681147423248819}

H εμφάνισή της στην Κυριακάτικη λειτουργία

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το ίδιο καπέλο που είχε φορέσει και πέρυσι για μια κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απουσιάζει σχεδόν ολοκληρωτικά από τα βασιλικά της καθήκοντα τους τελευταίους μήνες καθώς αναρρώνει από θεραπεία για τον καρκίνο.

kate 60e3d

Η Κέιτ επιστρέφει αργά και σταδιακά στη δημόσια ζωή μετά τα νέα για την μάχη πού δίνει για την υγεία της. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Κέιτ θα ακολουθήσει την βασιλική οικογένεια στο Balmoral αυτό το μήνα. Θα είναι το μεγαλύτερο ταξίδι της από τότε που μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.