Life

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η μακροσκελής ανάρτηση για τα 16α γενέθλια της κόρης της

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η μακροσκελής ανάρτηση για τα 16α γενέθλια της κόρης της
Η κόρη του γνωστού μοντέλου γίνεται 16.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ανάρτησε μερικές φωτογραφίες με την κόρη της Anja με αφορμή τα γενέθλια της. Κάτω από την ανάρτηση το μοντέλο έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένα 16, αγαπημένη μου Anja!

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι σου για να γίνεις μια εξαιρετική γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τον απίστευτο άνθρωπο που μεγαλώνεις και γίνεσαι - δυνατός, ευγενικός, έξυπνος, δημιουργικός και όμορφος εσωτερικά και εξωτερικά. Η ευαισθησία σου, η εργασιακή ηθική και η αποφασιστικότητά σου να κυνηγάς τα όνειρά σου με εμπνέουν κάθε μέρα.

Ως μαμά σου, νιώθω ευγνώμων που είμαι μάρτυρας της ανάπτυξης και της εξέλιξής σου. Υπόσχομαι να είμαι πάντα εδώ για σένα, να σε αγαπώ άνευ όρων, να σε καθοδηγώ με συμπόνια και να σου κρατώ το χέρι στα πάνω και τα κάτω της ζωής.

Σε πολλά ακόμα χρόνια αγάπης, γέλιου και περιπέτειας! Εύχομαι τα γενέθλιά σου να είναι τόσο φωτεινά και υπέροχα όσο εσύ. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις, τώρα και για πάντα.

Χρόνια πολλά πριγκίπισσα μου! Η μαμά σε αγαπάει», έγραψε η 43χρονη.

ΑΛΕΣΑΝΔΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ

ΑΛΕΣΑΝΔΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ

ΑΛΕΣΑΝΔΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ