Life

Με την υπογραφή του Ατζούν τα 3 ριάλιτι της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ

Με την υπογραφή του Ατζούν τα 3 ριάλιτι της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ
Δυναμικό ξεκίνημα κάνει για ακόμη χρονιά ο ΣΚΑΪ, καθώς από τη νέα σεζόν το κανάλι έχει κλείσει ήδη τρία ριάλιτι.

Τρία ριάλιτι θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν.

Το κανάλι του Φαλήρου μπαίνει δυναμικά για ακόμη μία φορά στα σπίτια των τηλεθεατών με ανανεωμένα αλλά και καινούργια project.

Το Survivor επανέρχεται για ακόμη μία χρονιά με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.

Το reality επιβίωσης αυτή την σεζόν δεν θα έχει celebrities ως συμμετέχοντες, αλλά επί της ουσίας θα δίνει περισσότερη έμφαση στην επιβίωση παικτών κάτω από τις σκληρές συνθήκες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξαναμπαίνει στον ρόλο παρουσιαστή με το «Tempting Fortune».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει το περιπετειώδες ταξίδι τους. Η αναχώρηση έγινε από το λιμάνι Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα με τους παίκτες να έχουν στις αποσκευές τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενθουσιασμό αλλά και άγνοια γι’ αυτό που τους περιμένει.

Η διαδρομή αποδεικνύεται απαιτητική, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, και οι παγίδες είναι πολλές. Ήδη, πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν μπει στο δίλημμα να «αγοράσουν» κάποιους από τους ελκυστικούς πειρασμούς που εμφανίζονται μπροστά τους με τους υπόλοιπους να αντιδρούν για να μην χάσουν χρήματα. Η ένταση είναι μεγάλη και οι διαγωνιζόμενοι ωθούνται στα όριά τους.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει από το κανάλι εκπομπή μόδας και συγκεκριμένα το My Style Rocks, το οποίο θα κάνει ξανά την εμφάνισή του στον αέρα με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Αυτή τη σεζόν η Έλενα Χριστοπούλου επιστρέφει στην κριτική επιτροπή με τον Στέλιο Κουδουνάρη, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας.

NETWORK