Life

Ριάλιτι ψάχνει Βρετανούς που θέλουν να αγοράσουν ακίνητο στην Ελλάδα

Ριάλιτι ψάχνει Βρετανούς που θέλουν να αγοράσουν ακίνητο στην Ελλάδα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο ριάλιτι «A place in the sun»: Τελικά θα μπορέσουν οι Βρετανοί συμμετέχοντες να βρουν το ακίνητο των ονείρων τους στην Ελλάδα;

«Θα θέλατε βοήθεια για να βρείτε το τέλειο σημείο για να απολαμβάνετε τον ήλιο; Αν ναι, τότε κάντε αίτηση συμμετοχής στο "A place in the Sun"!»

Αυτή δεν είναι μια αγγελία μεσιτικού, αλλά διαφημιστικό για αιτήσεις συμμετοχής στο ριάλιτι του βρετανικού καναλιού Channel 4. 

Όπως διαβάζουμε στα Νέα, πρόκειται για εκπομπή που αναδεικνύει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί όταν προσπαθούν να βρουν και να αγοράσουν ένα σπίτι σε ξένες χώρες.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, η αγορά κατοικίας στα νησιά αποτελεί αναμφισβήτητα ένα must για τους Ευρωπαίους και δη τους Βρετανούς, ωστόσο την ίδια ώρα αποτελεί κι ένα δύσκολο «στοίχημα».

Μέσα από συζητήσεις με ειδικούς, όπως κτηματομεσίτες και εδικούς συμβούλους, η εκπομπή παρέχει πληροφορίες για τα βήματα που απαιτούνται, τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και τις στρατηγικές που μπορεί να χρησιμοποιήσουν οι αγοραστές για να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα.

Σε περιοχές με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, η ζήτηση για ακίνητα είναι υψηλή - γεγονός που κάνει δύσκολη τη δουλειά της παρουσιάστριας Λάουρα Χάμιλτον! Δεν αποκλείται οι αγοραστές να βρουν ότι τα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους είναι λιγότερα από ότι περίμεναν ή ότι η ζήτηση οδηγεί σε ανταγωνιστικές προσφορές.

Η συνέχεια επί της οθόνης...