Life

«Διάφανη αγάπη»: Ο δολοφόνος είναι κάπου εκεί έξω ελεύθερος..

«Διάφανη αγάπη»: Ο δολοφόνος είναι κάπου εκεί έξω ελεύθερος..
«Διάφανη Αγάπη»: «Ένας αστυνομικός δε μπορεί να είναι σίγουρος για κανέναν. Δεν εμπιστεύεται πληροφοριοδότες, συνεργάτες, ούτε καν φίλους. Δεν εμπιστεύεται κανέναν…

Κυκλοφόρησε το trailer με δράσεις και σκηνές από τη νέα αισθηματική σειρά του Alpha, «Διάφανη αγάπη».

«Ονομάζομαι Στέφανος Λεοντής. Είμαι αστυνομικός και είμαι νεκρός. Κάποιος με δολοφόνησε. Αν δεν τον σταματήσω, θα σκοτώσει ξανά. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένω εδώ, ανάμεσα στους ζωντανούς.

Χρειάζομαι βοήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου τη δώσει, εκτός από το κορίτσι. Η μοναδική που μπορεί να με δει και να με ακούσει. Αυτή είναι η μόνη που πρέπει να εμπιστευτώ.

Ο δολοφόνος μου είναι κάπου εκεί έξω ελεύθερος… Η Άννα κινδυνεύει…»

«Υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν μέχρι θανάτου και στην επόμενη ζωή απ’ την αρχή», ερμηνεύει η Νατάσα Μποφίλιου, σε υπέροχη μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

«Διάφανη αγάπη». Έρχεται στον Alpha!

{https://www.youtube.com/watch?v=bYsxubijDdU&feature=youtu.be}