Life

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024
Σχεδιασμένη από τον David Beckham, φημισμένο παγκοσμίως για την εμβληματική αίσθηση του στιλ του.

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 από τη Safilo και σχεδιασμένη από τον David Beckham, φημισμένο παγκοσμίως για την εμβληματική αίσθηση του στιλ του.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας24 δημιουργήθηκε με εξαιρετική κατασκευαστική αρτιότητα, υλικά υψηλής ποιότητας, κομψά αρρενωπό σχεδιασμό και ξεχωριστές λεπτομέρειες. Σχεδιασμένη για το ευρύ κοινό, προσφέρει διαχρονικά σχέδια που αποπνέουν ανεπιτήδευτη βρετανική φινέτσα, αλλά και μοντέρνα σχέδια που υπογραμμίζονται από κομψές λεπτομέρειες.

DB_1160_32972.jpg

Η συλλογή διαθέτει το χαρακτηριστικό στοιχείο Talisman, την εμβληματική σχεδιαστική λεπτομέρεια που αντλεί έμπνευση από τα φτερά ενός πουλιού και συμβολίζει τη δύναμη, την προστασία και την ελευθερία. Το στοιχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανές από τη μετώπη και την πλαϊνή όψη των γυαλιών ως ξεχωριστό στοιχείο της συλλογής Eyewear by David Beckham. Επιπλέον, το μονόγραμμα DB έχει χαραχτεί με λέιζερ στον φακό.

00170_001_L_85edc.jpg

Η κομψή χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους κλασικούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, καθώς και φυσικούς τόνους του κλασικού κοκάλινου ριγέ, σε συνδυασμό με απλούς, ντεγκραντέ ή καθρεπτέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου DB 99/VISOR

299A2104-Edit_6cbfd.jpg

Εμπνευσμένα από το πάθος του David Beckham για τις μοτοσικλέτες, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου από ασετάτ συνδυάζουν την αισθητική σύγχρονης αρρενωπότητας και τη λειτουργικότητα σε σχήμα μάσκας. Το μοντέλο DB 99/Visor έχει σχεδιαστεί για μια νέα γενιά που αναζητά την περιπέτεια, αλλά και το στιλ και την άνεση στα αξεσουάρ που επιλέγει. Το μοντέλο διατίθεται σε: Μαύρο/Ταρταρούγα με Πορτοκαλί φακούς, Μαύρο με Γκρι φακούς, Μαύρο με Διάφανους/Μαύρους βραχίονες και Μπλε ντεγκραντέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου DB 7127/S

299A0554-Edit_f137d.jpg

Αυτά τα σύγχρονα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου διαθέτουν ένα έντονο αλλά επίπεδο σχήμα από ασετάτ, για απροσδόκητα ελαφριά αίσθηση. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διατίθεται σε: Κόκκινη Ταρταρούγα με Πράσινους ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο/Ταρταρούγα με Μπλε ντεγκραντέ/ Χρυσούς καθρεπτέ φακούς, Μαύρο με Μπλε φακούς, Μαύρο με Καφέ ντεγκραντέ/Πράσινους καθρεπτέ φακούς, Διάφανο Γκρι με Γκρι ντεγκραντέ/Πράσινους καθρεπτέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου DB 7126/S

299A0589-Edit_2174c.jpg

Αυτά τα σύγχρονα, αυστηρά, ορθογώνια γυαλιά ηλίου διαθέτουν ένα έντονο αλλά επίπεδο σχήμα από ασετάτ, για απροσδόκητα ελαφριά αίσθηση. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διατίθεται σε: Μαύρο με Διάφανους/Μαύρους βραχίονες και Μπλε ντεγκραντέ/Χρυσούς καθρεπτέ φακούς, Μαύρο με Μαύρους/Διάφανους βραχίονες και Γκρι φακούς, Κόκκινη Ταρταρούγα με Μπλε φακούς, Διάφανο Πράσινο με Γκρι ντεγκραντέ/Πράσινους καθρεπτέ φακούς.

Γυαλιά οράσεως DB 7126

299A9504-Edit_a6c45.jpg
Αυτά τα σύγχρονα, αυστηρά, ορθογώνια γυαλιά οράσεως διαθέτουν ένα έντονο αλλά επίπεδο σχήμα από ασετάτ και απροσδόκητα ελαφριά αίσθηση. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διατίθεται σε: Διάφανο Καφέ, Μαύρο, Πράσινο Κοκάλινο και Διάφανο Γκρι.

Γυαλιά οράσεως DB 7130

299A9409-Edit_42321.jpg
Αυτά τα κλασικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως διαθέτουν ένα έντονο αλλά επίπεδο σχήμα από ασετάτ, για απροσδόκητα ελαφριά αίσθηση. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διατίθεται σε: Μαύρο/Ταρταρούγα, Διάφανο Πράσινο και Διάφανο Γκρι.

Γυαλιά ηλίου DB 1160/S

299A1856-Edit_19194.jpg
Αυτά τα μοντέρνα, στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεπτό ασετάτ, αποτυπώνοντας αίσθηση ελαφρότητας και άνεσης. Σχεδιασμένο και για οφθαλμικούς φακούς, το μοντέλο διαθέτει γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και άνετους ελαφρούς βραχίονες. Διατίθεται σε: Καφέ Κοκάλινο με Καφέ φακούς, Μαύρο με Γκρι φακούς, Μαύρο/Καφέ με Μπλε ντεγκραντέ φακούς, Διάφανο Γκρι με Μπλε φακούς, και Διάφανο Μελί με Πράσινους φακούς.

Γυαλιά οράσεως DB 1160

299A7749-Edit_c2e0b.jpg
Αυτά τα κλασικά, στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεπτό ασετάτ, αποτυπώνοντας αίσθηση ελαφρότητας και άνεσης. Σχεδιασμένο και για οφθαλμικούς φακούς, το μοντέλο διαθέτει γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και άνετους ελαφρούς βραχίονες. Διατίθεται σε: Μέλι, Μαύρο, Σκούρα Ταρταρούγα, Καφέ Κοκάλινο/Γκρι/Πράσινο, Διάφανο Γκρι.

Η Συλλογή Eyewear by David Beckham για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 διατίθεται παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Σεπτέμβριο 2024. Η συλλογή σχεδιάζεται, παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία γυαλιών, που δημιουργεί, παράγει και διανέμει γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, γυαλιά δραστηριοτήτων, προστατευτικά γυαλιά και κράνη για περισσότερα από 90 χρόνια.