Life

Καινούργιου: «Συνάδελφοι έδειχναν φωτογραφίες μου και έλεγαν ότι γιορτάζω της Μεταμορφώσεως»

Καινούργιου: «Συνάδελφοι έδειχναν φωτογραφίες μου και έλεγαν ότι γιορτάζω της Μεταμορφώσεως»
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τον ντόρο που έχει προκαλέσει η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή μίλησε για το πως συνάδελφοί της της είχαν συμπεριφερθεί στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως την έχουν σχολιάσει συνάδελφοί της για την εξωτερική της εμφάνιση και μάλιστα χυδαία. Όπως είπε, όταν η σάτιρα δε βγάζει κακία και γίνεται με τον τρόπο που την κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, δεν την ενοχλεί.

«Και εμένα με έχουν σατιρίσει πολλές φορές ακραία και συνάδελφοι παρουσιαστές έδειχναν παλιές μου φωτογραφίες και έλεγαν Της Μεταμόρφωσεως. Δεν το έχουν κάνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλες παρουσιάστριες. Σε παρουσιαστή σε ενοχλεί αν το κάνεις, αν το κάνει γυναίκα συνάδελφος ναι με έχει στεναχωρήσει. Γιατί το κάνουν με κακία. Αν είναι σάτιρα, όπως το κάνει ο Μάρκος Σεφερλής και το δω πάνω στη σκηνή δεν με στεναχωρεί καθόλου. Μη τρελαινόμαστε. Όταν πήγα στον Σεφερλή, γελούσα. Όταν κάποιος σχολιάζει μια γυναίκα για την εμφάνισή της το θεωρώ χυδαίο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».