Life

«The Roadshow»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάζει πλώρη για Αλεξανδρούπολη

«The Roadshow»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάζει πλώρη για Αλεξανδρούπολη
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The Roadshow» έρχεται με νέο επεισόδιο την Παρασκευή το βράδυ.

Το «The Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης αφού το παρακολούθησαν σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές έστω για 1΄ στο σύνολο του κοινού, έρχεται με νέο επεισόδιο την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Όσα θα δούμε στο 2 ο επεισόδιο του «The Roadshow»// Προορισμός: Ν. Έβρου-Αλεξανδρούπολη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέπτεται τον Νομό Έβρου και ανακαλύπτει νέα μέρη, ήθη και έθιμα, ανθρώπους και ιστορίες. Στο Σουφλί ο Γρηγόρης αρμέγει κατσίκες σε μια μονάδα τυροκομείου και συναντάει έναν βοσκό-cowboy, που βγάζει τις αγελάδες να βοσκήσουν μαζί με το άλογό του, τη Βούλα.

το χωριό Μαράσια του Έβρου βρίσκει έναν αγαπημένο παίκτη από τη Φάρμα του 2002, ο οποίος του αποκαλύπτει αν τελικά έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, που είχε εκμυστηρευτεί τότε μέσα στο παιχνίδι.

Στο Σπήλαιο Ορεστιάδας συνομιλεί με έναν γλυκύτατο, χιουμορίστα 95χρονο ράφτη-ποιητή. Στην Ορεστιάδα εντοπίζει 4 Ολλανδέζες και προσπαθεί να καταλάβει τι κάνουν στο χωριό μιλώντας μαζί τους αγγλικά, ενώ επισκέπτεται και το πατρικό του Ρένου Χαραλαμπίδη και συνομιλεί μαζί του με βιντεοκλήση για να του το δείξει.

Ψάχνοντας τα κλειδιά από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, έρχεται αντιμέτωπος με αστείες εκπλήξεις… Πηγαίνει σε πανηγύρι με Θρακιώτικους αρχαίους χορούς και βιώνει μία αναπάντεχη έφοδο, ενώ στο Δέλτα του Έβρου γνωρίζει την τελευταία γυναίκα-ψαρά! Ακόμα, παρακολουθεί γυναικείο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Ποντιακού και συνομιλεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που έχει βάλει το χέρι του σε όλη αυτήν την προσπάθεια.

Τέλος, επισκέπτεται τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο σπίτι του στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης, καθώς και το σχολείο που πήγε, και συζητούν για τη ζωή εκεί και για τους λόγους που δεν την εγκαταλείπει για να έρθει στην Αθήνα.

Ο Γρηγόρης με συνταξιδιώτη τον Διονύση Κυπριώτη, μάς καλεί να ζήσουμε μαζί του όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα, σε ένα «Roadshow» γεμάτο εκπλήξεις, εξερευνήσεις και νέες περιπέτειες. Η αυθεντικότητα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου να εντοπίζει τα πιο εντυπωσιακά μέρη και τις καλύτερες ιστορίες, έρχονται στον ΑΝΤ1.

«The Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1.