Life

Έδωσε 4.000 δολάρια για υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ για να την κάνει κομμάτια!

Έδωσε 4.000 δολάρια για υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ για να την κάνει κομμάτια!
Πλήρωσε ακριβά υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ για να την καταστρέψει!

Κιθάρα με την υπογραφή της Τέιλορ Σουίφτ που αγοράστηκε σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία του Τέξας έναντι 4.000 δολαρίων, έγινε κομμάτια από τον ίδιο της τον αγοραστή και μάλιστα σε live μετάδοση.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να κατευθύνεται στη σκηνή προκειμένου να παραλάβει το αντικείμενο και κατά την είσοδό του να κομματιάζει με ένα σφυρί τον κιθάρα, εν μέσω ζητοκραυγών του πλήθους.

Παρά το γεγονός ότι το όργανο δεν είχε καμία πλέον αξία μετά την καταστροφή του ο αγοραστής πήρε το βραβείο του κανονικά και έφυγε.

Τα 4.000 δολάρια πήγαν όλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ένας χρήστης του TikTok που δημοσίευσε το βίντεο έγραψε στη λεζάντα: «Ο τύπος αγόρασε μια υπογεγραμμένη κιθάρα Taylor Swift σε ζωντανή δημοπρασία για 4.000 δολάρια, μόνο για να την καταστρέψει».

Εκπρόσωπος του Ellis County Wild Game είπε στο WFAA ότι η ενέργεια του άνδρα δεν ήταν «κακόβουλη». «Έκανε απλώς μια ανάλαφρη δήλωση που έδειχνε την αποδοκιμασία των ανθρώπων για τη βιομηχανία του θεάματος που προσπαθεί να επηρεάσει την πολιτική».

Σύμφωνα με το WFAA News, ο άνδρας αγόρασε την κιθάρα έναντι 4.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε από τον μη κυβερνητικό οργανισμό Ellis County Wild Game Dinner στο Γουαξαχάτσι του Τέξας το περασμένο Σάββατο.