Life

«Never Too Late»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Έλτον Τζον

«Never Too Late»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Έλτον Τζον
Ο Έλτον Τζον μιλά για την εποχή που βυθίστηκε στο σκοτάδι και τις ουσίες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ του «Never Too Late», του ντοκιμαντέρ για τον Έλτον Τζον.

Στο βίντεο, ο σταρ ακούγεται να περιγράφει το κενό που ένιωθε, την περίοδο που βυθίστηκε στο σκοτάδι και τις ουσίες. «Ένιωθα ότι πνίγομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήθελα απεγνωσμένα την ευτυχία, αλλά ακολουθούσα τον λάθος δρόμο για να τη βρω», δηλώνει σε άλλο σημείο, ενώ συμπληρώνει πως συνειδητοποίησε ότι η οικογένεια ήταν το πιο σημαντικό για εκείνον.

ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ

Το ντοκιμαντέρ της Disney+ περιλαμβάνει συνεντεύξεις, σπάνιο αρχειακό υλικό και ένα νέο τραγούδι. Σε αυτό, ο Έλτον Τζον μιλά για τις πρώτες ημέρες της καριέρας του, η οποία μετρά πέντε δεκαετίες. «Καθώς ετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική στο Dodger Stadium, ο σταρ ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να αφηγηθεί τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων χρόνων και πώς ξεπέρασε τις αντιξοότητες, την κακοποίηση και τον εθισμό για να γίνει το είδωλο που είναι σήμερα» σύμφωνα με την περιγραφή.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ. Τζ. Κάτλερ και ο σύζυγος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις. Το «Never Too Late» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία στις 15 Νοεμβρίου, ενώ από τις 13 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο Disney+.

{https://www.youtube.com/watch?v=fQGf_nJ1E9w}