Life

Οι celebrities που βρέθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Οι celebrities που βρέθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο Φωτογραφία: x
Περισσότεροι από 65.000 θεατές βρέθηκαν το Σάββατο στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο για την απολαύσουν επί σκηνής.

Η απόλυτη Ελληνίδα Star, Άννα Βίσση, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο, και για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε τον τίτλο που της έχει δοθεί δικαίως.

Επί σχεδόν 4 ώρες το κατάμεστο στάδιο «σείστηκε» με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της, ενώ πολλοί Έλληνες celebrities βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να τη δουν από κοντά!

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Josephine, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Καπουτζίδης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης, Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου, Μπρούνο Τσερέλα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Μαρία Καβογιάννη, Νίκος Καρβέλας, Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ και πολλοί άλλοι.

Μετά το τέλος της συναυλίας δημοσιογράφοι από εκπομπές των καναλιών έσπευσαν να πάρουν δηλώσεις από την Άννα Βίσση με την ίδια να δηλώνει ότι δεν αισθάνεται την λέξη «απόλυτη» ως βάρος.

«Ρωτήστε ό,τι θέλετε, γιατί εγώ είμαι χαμένη. Είμαι χαμένη σε αυτή την εικόνα που είδα, που εισέπραξα. Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν ότι εσύ άμα δεν αισθανθείς αυτή την ενέργεια, την λέξη από «κ», δεν θα την μεταδώσεις ποτέ στον κόσμο. Οπότε σήμερα ήταν σαν να επιβεβαιώθηκα, ότι αυτό που τελικά ονειρεύτηκα να γίνω, μια δηλαδή ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια, έγινα.Τι σημαίνει Βίσση; Η Βίσση είναι τα τραγούδια της, όλη αυτή η πορεία, είναι –αν θες- η τόλμη που έχω να μην ακούω, να μην αφουγκράζομαι αρνητικά πράγματα και συντηρητικά πράγματα. Δεν είναι ακριβώς κακίες, είναι συντηρητισμοί. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανένας δεν έχει ηλικία ρε παιδιά! Στα 60 και μετά, θα περιμένεις να πεθάνεις; Αυτό που αγαπάς, θα κάνεις! Δεν αισθάνομαι ως βάρος το απόλυτη», είπε μεταξύ άλλων.