Life

Ποιο σίριαλ κόβεται πρόωρα στην ελληνική τηλεόραση

Ποιο σίριαλ κόβεται πρόωρα στην ελληνική τηλεόραση Φωτογραφία: pexels photo by JESHOOTS
Η τηλεοπτική σειρά που δεν πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί μετά τις γιορτές.

Η τηλεοπτική χρονιά στα κανάλια δεν έχει προλάβει να ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν το πρώτο σίριαλ που δεν θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το καλοκαίρι είναι γεγονός.

Ο λόγος για την νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» που αποτελούσε ένα από τα γερά χαρτιά της δημόσιας τηλεόρασης στην ψυχαγωγία και είχε διαφημιστεί πολύ μέχρι την πρεμιέρα της.

Όμως όπως δείχνουν τα ποσοστά της τηλεθέασης η σειρά παρουσιάζει καθημερινά πτωτική πορεία, συγκεντρώνοντας μονοψήφια νούμερα. Χαρακτηριστικό το ισχνό 1,6% που είχε προχθές στο δυναμικό κοινό.

Archelaou5 1021x576 1c22f

Η δημόσια τηλεόραση αν και επένδυσε πολλά σε αυτή τη σειρά, το κοινό δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το περιεχόμενο και η εξέλιξή της.

Τα ιδιαιτέρως χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αποτέλεσαν προάγγελο αρνητικών εξελίξεων καθώς όπως προκύπτει από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι ειλημμένη η απόφαση να προβληθεί ο κύκλος των επεισοδίων που έχουν ήδη γυριστεί και μην δοθεί το πράσινο φως για νέα επεισόδια από τον Ιανουάριο 2025 όπως αρχικώς προγραμματιζόταν.

Με τα δεδομένα αυτά η σειρά αναμένεται να ρίξει πρόωρα αυλαία στα μέσα Δεκεμβρίου.

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη έγινε αναφορά και στην πρωινή εκπομπή του STAR όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι από πλευράς ΕΡΤ η πρόωρη αυλαία της κωμικής σειράς επικοινωνείται ως μη ανανέωση του κύκλου του επεισοδίων καθώς η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 80 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί εξαρχής.