Life

Η αινιγματική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν που ιντρίγκαρε τους θαυμαστές της

Η αινιγματική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν που ιντρίγκαρε τους θαυμαστές της Φωτογραφία: EPA/ MARTIN DIVISEK
Προσπαθούν να μαντέψουν τι έκπληξη ετοιμάζει η Σελίν Ντιόν.

Μια ανάρτηση με νότες, χωρίς λέξεις, ήταν αρκετή για να εξάψει τη φαντασία των θαυμαστών της Σελίν Ντιόν. Γιατί η τραγουδίστρια προανήγγειλε ότι κάτι θα ανακοινώσει αύριο, Πέμπτη.

Στους λογαριασμούς της στα social media ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα από τη μαγευτική εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων. Η κάμερα κάνει κοντινό στον Πύργο του Άιφελ, όπου τραγούδησε η Σελίν Ντιόν κάτω από τους Ολυμπιακούς κύκλους, ενώ ακούγονται οι πρώτες νότες από το «L’Hymne à l’amour» της Εντίθ Πιαφ, το οποίο ερμήνευσε.

«10.10.24» ήταν το μόνο που έγραψε η 56χρονη στη λεζάντα και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό προκειμένου να αρχίσουν οι εικασίες για το τι θα ανακοινώσει αύριο, Πέμπτη.

Θα είναι ημερομηνίες συναυλιών; Ή μήπως η ηχογραφημένη σε στούντιο ερμηνεία της του «L’Hymne à l’amour»; Ή πρόκειται να ανακοινώσει νέο άλμπουμ. Πάντως, όπως επεσήμαναν αρκετοί, στις 10 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον θάνατο της Εντίθ Πιάφ και ίσως δεν επελέγη τυχαία αυτή η ημερομηνία για την ανακοίνωση της Σελίν Ντιόν.

{https://www.instagram.com/p/DA52hjxxuhj/?hl=en}