Διεθνή

O Μακρόν σε μία αλλιώτικη συνέντευξη: Σελίν Ντιόν, Lady Gaga, Τέιλορ Σουίφτ και η Μπριζίτ στο «Emily n Paris»

O Μακρόν σε μία αλλιώτικη συνέντευξη: Σελίν Ντιόν, Lady Gaga, Τέιλορ Σουίφτ και η Μπριζίτ στο «Emily n Paris» Φωτογραφία: EPA/HANNIBAL HANSCHKE
Το «Emily in Paris» στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» είπε μεταξύ άλλων σε μία αλλιώτικη συνέντευξη ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό Variety, όπου μίλησε για την Σελιν Ντιόν, την Τέιλορ Σουίφτ, τη Lady Gaga αλλά και την εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν στο «Emily in Paris».

Δήλωσε συγκινημένος όταν είδε τη Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, να ερμηνεύει από τον Πύργο του Άιφελ.

«Νομίζω ότι όλοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι εκείνη τη στιγμή. Προφανώς γνώριζε ότι είναι Σελίν Ντιον, αλλά ήταν μία έκπληξη. Μπορούσες να αισθανθείς την έκπληξη στο κοινό όταν εμφανίστηκε, όλα τα φώτα, η στιγμή της γιορτής, η Σελίν Ντιόν να εμφανίζεται ξαφνικά στον Πύργο του Άιφελ και να ερμηνεύει το «Hymne à l’Amour»της Ένιθ Πιάφ».

Για την εμφάνιση της Lady Gaga, στην διοργάνωση ο Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι ήταν πολύ εντυπωσιακή και πολύ γενναιόδωρη. Ξέρω ότι δούλεψε πολύ σκληρά. Αποφάσισε να ερμηνεύσει Zizi Jeanmaire και να γίνει μέρος της γαλλικής κουλτούρας. Και πήρε μεγάλο ρίσκο και τα πήγε περίφημα Της είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και της είπα, πως για μας, (η εμφάνισή της) σήμαινε πολλά».

{https://www.instagram.com/p/DA5jWYVN5Po/}

Ο Εμανουέλ Μακρόν μίλησε και για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ και πόσο συνέβαλε στην γαλλική οικονομία η εμφάνισή της τον περασμένο Μάιο.
Η Τέιλορ Σουίφτ «είναι πολύ εντυπωσιακή» είπε ο Γάλλος πρόεδρος. «Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες που μπορούν να συγκεντρώσουν τόσο πλήθος κόσμου. Με χαρά, οι συναυλίες στο Παρίσι πήγαν πολύ καλά. Ήταν πριν τις ανησυχίες για τρομοκρατία και στη συνέχεια ακολούθησαν κάποιες ακυρώσεις συναυλιών της. Για τους Γάλλους, για όλες τις γενιές και για την οικονομία των πόλεων όπου εμφανίστηκε, ήταν απολύτως μοναδικά. Είναι φαινόμενο».

{https://www.instagram.com/p/DA5nVqgsJSn/}

το ερώτημα αν έχει δει στα social media ένα ψεύτικο βίντεο με εκείνον και την Τέιλορ Σουίφτ να χορεύουν ο Εμανουέλ Μακρόν απάντησε αρνητικά.
«Αυτό δεν το έχω δει αλλά είδα ένα αυτό το καλοκαίρι που το είχαν φτιάξει και φαινόμουν σα να φιλάω έναν άνδρα από την ασφάλειά της. Αυτό το ’χουν δει εκατομμύρια άτομα. Που αυτό καθαυτό δεν είναι κακό πράγμα, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Μπορούμε να κάνουμε ένα σωρό πράγματα με AI, αλλά για τους ευάλωτους ανθρώπους μπορεί να τους οδηγήσει σε κατάθλιψη. Αποσταθεροποιεί τους ανθρώπους, και μπορεί να παραπληροφορεί και μπορεί ακόμα και να αναστατώσει τις δημοκρατίες μας. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμιστεί» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Εμανουέλ Μακρόν περί σινεμά και τηλεόρασης

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε και τις αγαπημένες του ταινίες.«Λατρεύω τις γαλλικές ταινίες του 60 και του 70, όπως είναι τα «Cent Mille Dollars au Soleil», «Le Deuxième Souffle», «Les Tontons Flingueurs». Λατρεύω αυτή την περίοδο του γαλλικού σινεμά.

Η συνέντευξη με τον Εμανουέλ Μακρόν έφτασε και στην Μπριζίτ Μακρόν και την εμφάνισή της στην σειρά του Netflix, «Emily in Paris».

«Ήμουν σούπερ περήφανος και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη, επίσης. Είναι μόλις λίγα λεπτά η εμφάνισή της αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλή στιγμή για εκείνη. Νομίζω ότι είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας. Η σειρά είναι πάρα πολύ θετική σε επίπεδο γοήτρου για τη χώρα. Από την πλευρά μου, είναι μία πολύ καλή πρωτοβουλία» είπε ο Μακρόν. Ωστόσο ο Μακρόν ρωτήθηκε και πώς του φαίνεται τώρα που η Emily μετακομίζει στη Ρώμη για την 5η σεζόν. «Πώς θα πάρετε πίσω την Έμιλι;»

«Θα παλέψουμε σκληρά και θα ζητήσουμε (από την παραγωγή) να παραμείνει στο Παρίσι. Το «Emily in Paris» στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» είπε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Τέλος σε ερώτηση αν επιχείρησαν από την παραγωγή της σειράς να πείσουν και τον ίδιο να κάνει μία καμέο εμφάνιση, η απάντησή του ήταν αποστομωτική «Είναι λιγότερο ελκυστικός από την Μπριζίτ».